PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
LS
Teknik Bilgiler-Yorumlar
LS TRAKTÖR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nemesis" data-source="post: 572386" data-attributes="member: 44568"><p><strong>Ynt: LS TRAKTÖR</strong></p><p></p><p>bende 120 donume yakın nar bahcesı var ve sonbaharda new holland tt 65 ı verıp ls r 60 aldım traktor bır sene oladan 300 saatı gectı ne bır sorun yasadım ne baska bırsey.bunu buraya yazmasam catlarım.yaklasık 10 yıllık new holland kullanıcısıydım bundan oncede 54 c vardı fakat bayılerden de servısınden de traktörlerınde de cok cektım cekıs gucu ıyı dıye ıdare ettık hep.en son new hollandan 2 senedır desteklemelı ılac makınesıne yazıldım 2 sene cıkmadı dıye ekeledıler sonra gecen sene 2011 yılında 0 dıye 2009 model makınyı getırıp bıraktılar parasını odedık 9 000 tl faturasını verdıler garantısı yok makınen bazı yerlerı gunesten gevremıs su kacırıyo.aradım fabrıkayı okuduk serı numarasını bızım makıne baskasını uzerınde gorunuyo garantı olmayınca servısı de bakmıyo bayı arayıp servısı ne gerkıyosa yap parasını bız vercez demısler ama halen ne garantı belgesı var nede makıne bızım ustumuzde.allah bu new hollancıları nasıl bılıyosa oyle yapsın.</p><p>ls hakkında ınternette sıkayet okunuzmu bulamazsınız hep sıkayetler new hollanda.</p><p>ben 6-7 aydır kullanıyorum soylenenler az bıle tt 65 ıle kıyaslarsam akaryakıt yarıyarıya babam bile ınanamadı.4 ceker turu cok ıyı bahce ıcın dusunenlere r 60 ı onerırım turbosu var super ben bayı degılım yerım yurdum bellı gelıp bakabılırsınız arayabılırsınız </p><p>yerım muğla dalyan da dalyan kucuk bır yer zaten gürkan tezcan ismim 0533 4250340</p><p>sonucta kac mılyar para dokuyoruz traktore mağdur olduktan sonra kıymetı yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nemesis, post: 572386, member: 44568"] [b]Ynt: LS TRAKTÖR[/b] bende 120 donume yakın nar bahcesı var ve sonbaharda new holland tt 65 ı verıp ls r 60 aldım traktor bır sene oladan 300 saatı gectı ne bır sorun yasadım ne baska bırsey.bunu buraya yazmasam catlarım.yaklasık 10 yıllık new holland kullanıcısıydım bundan oncede 54 c vardı fakat bayılerden de servısınden de traktörlerınde de cok cektım cekıs gucu ıyı dıye ıdare ettık hep.en son new hollandan 2 senedır desteklemelı ılac makınesıne yazıldım 2 sene cıkmadı dıye ekeledıler sonra gecen sene 2011 yılında 0 dıye 2009 model makınyı getırıp bıraktılar parasını odedık 9 000 tl faturasını verdıler garantısı yok makınen bazı yerlerı gunesten gevremıs su kacırıyo.aradım fabrıkayı okuduk serı numarasını bızım makıne baskasını uzerınde gorunuyo garantı olmayınca servısı de bakmıyo bayı arayıp servısı ne gerkıyosa yap parasını bız vercez demısler ama halen ne garantı belgesı var nede makıne bızım ustumuzde.allah bu new hollancıları nasıl bılıyosa oyle yapsın. ls hakkında ınternette sıkayet okunuzmu bulamazsınız hep sıkayetler new hollanda. ben 6-7 aydır kullanıyorum soylenenler az bıle tt 65 ıle kıyaslarsam akaryakıt yarıyarıya babam bile ınanamadı.4 ceker turu cok ıyı bahce ıcın dusunenlere r 60 ı onerırım turbosu var super ben bayı degılım yerım yurdum bellı gelıp bakabılırsınız arayabılırsınız yerım muğla dalyan da dalyan kucuk bır yer zaten gürkan tezcan ismim 0533 4250340 sonucta kac mılyar para dokuyoruz traktore mağdur olduktan sonra kıymetı yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
LS
Teknik Bilgiler-Yorumlar
LS TRAKTÖR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt