PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2011
Genel
ls2011 tanıtım videosu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafa_mithat" data-source="post: 266656" data-attributes="member: 8659"><p><strong>Ynt: ls2011 tanıtım videosu</strong></p><p></p><p>oyunda traktör ekipman lar aynı osada olur ne de olsa biz yama yapıp koyuyoruz ama yenilikler yapmaları lazım mustaf-a arkadaşımıza katılıyorum tarla alıp satılmalı başka çiftçiler olmalı sürekli kendimizi geliştirmeliyiz ama bu gelişmeyi traktör alarak değil tarla alarak mesela fabrika kurabilme seçneği olsa diğer çiftçilerden mal almalıyız ah bu oyun yapımcılarının imkanları bizde olsa öyle bir oyun çıkarırdıkki dünyayı kasıp kavurur du</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafa_mithat, post: 266656, member: 8659"] [b]Ynt: ls2011 tanıtım videosu[/b] oyunda traktör ekipman lar aynı osada olur ne de olsa biz yama yapıp koyuyoruz ama yenilikler yapmaları lazım mustaf-a arkadaşımıza katılıyorum tarla alıp satılmalı başka çiftçiler olmalı sürekli kendimizi geliştirmeliyiz ama bu gelişmeyi traktör alarak değil tarla alarak mesela fabrika kurabilme seçneği olsa diğer çiftçilerden mal almalıyız ah bu oyun yapımcılarının imkanları bizde olsa öyle bir oyun çıkarırdıkki dünyayı kasıp kavurur du [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2011
Genel
ls2011 tanıtım videosu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt