PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2013
Sorular - Sorunlar
Ls2013 sorularınız burada..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="trekking" data-source="post: 608111" data-attributes="member: 22464"><p><strong>Ynt: Ls2013 sorularınız burada..</strong></p><p></p><p>Oyun bir çok yenilikle gelmiş. Yeni başlayanlar ve tam çözemeyenler için deneyimli arkadaşlar ayrıntılı çözümleri yazsalar çok iyi olur. Çünkü tam anlamayınca veya çözemeyince mantığı kalmıyor oynamanın.</p><p></p><p>Benim gördüğüm gözüme çarpanlar şöyle,</p><p></p><p>Tarlaları açık artırmayla satın alabiliyormuşuz. Ancak bana henüz denk gelmedi. </p><p></p><p>Oyunda aldığımız ekipmanları geri satabiliyoruz. Ancak aldığımız tarlaları satabiliyormuyuz? Bilmiyorum?</p><p></p><p>Traktör ve ekipmanları ve hayvanları aldığımız Shop ' un yanında bir alan ayırmışlar. 1/2 fiyatının %20 üstünde satabiliyoruz. Bunu güzel düşünmüşler.</p><p></p><p>Ürünleri sattığımız silolar yada şirketler zaman zaman alım fiyatlarını artırıyorlar. Patates ' i Normal fiyatının 1.7, Canola yı normal fiyatının 1.60 ' sına bu yerlere satabiliyorsunuz. Harita da bu yerler yanıp sönüyor. Ayrıca PDA ekranında da uyarıyor.Belli saatler aralığında ürünü yüksek fiyattan alıyorlar.</p><p></p><p>Traktör ve Ekipmanlar da da zaman zaman indirime gidiliyor.Bu ekipmanların fiyatı yeşil oluyor. Ama bunu takip edebileceğimiz bir ekran var mı bulamadım. Mağazayı gezerken karşıma çıktı. %30 iskonto yapmışlardı ekipman için.</p><p></p><p>Oyun ilerledikçe Banka da ki Limitlerimiz de artıyor mu? acaba. Denk gelen var mı?</p><p></p><p>Daha İnek, koyun, tavuk beslemedim. Hilesiz oynamaya çalışıyorum. Alet edavat alabilmek için 2014 oyununa kadar oynamak gerekecek sanırım bu gidişle. Görevler var onlar da olmasa tarla biçmekle ne banka borcunu ödeyebilirsiniz ne işçi ücretlerini.</p><p></p><p>Görevlerde çok saçma olmuş. Ufak bir alan çim biçme için 2.000-3.000 $ para ödüyor. Erken bitirirsen bonus da veriyor. Bir kasa soda için 2.900 $ veriyor. Soda nın kasası kaç para ki, Öyle yapacaklarına Golf ve kamp tesisini işletip günlük para verselerdi daha anlamlı olurdu sanırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="trekking, post: 608111, member: 22464"] [b]Ynt: Ls2013 sorularınız burada..[/b] Oyun bir çok yenilikle gelmiş. Yeni başlayanlar ve tam çözemeyenler için deneyimli arkadaşlar ayrıntılı çözümleri yazsalar çok iyi olur. Çünkü tam anlamayınca veya çözemeyince mantığı kalmıyor oynamanın. Benim gördüğüm gözüme çarpanlar şöyle, Tarlaları açık artırmayla satın alabiliyormuşuz. Ancak bana henüz denk gelmedi. Oyunda aldığımız ekipmanları geri satabiliyoruz. Ancak aldığımız tarlaları satabiliyormuyuz? Bilmiyorum? Traktör ve ekipmanları ve hayvanları aldığımız Shop ' un yanında bir alan ayırmışlar. 1/2 fiyatının %20 üstünde satabiliyoruz. Bunu güzel düşünmüşler. Ürünleri sattığımız silolar yada şirketler zaman zaman alım fiyatlarını artırıyorlar. Patates ' i Normal fiyatının 1.7, Canola yı normal fiyatının 1.60 ' sına bu yerlere satabiliyorsunuz. Harita da bu yerler yanıp sönüyor. Ayrıca PDA ekranında da uyarıyor.Belli saatler aralığında ürünü yüksek fiyattan alıyorlar. Traktör ve Ekipmanlar da da zaman zaman indirime gidiliyor.Bu ekipmanların fiyatı yeşil oluyor. Ama bunu takip edebileceğimiz bir ekran var mı bulamadım. Mağazayı gezerken karşıma çıktı. %30 iskonto yapmışlardı ekipman için. Oyun ilerledikçe Banka da ki Limitlerimiz de artıyor mu? acaba. Denk gelen var mı? Daha İnek, koyun, tavuk beslemedim. Hilesiz oynamaya çalışıyorum. Alet edavat alabilmek için 2014 oyununa kadar oynamak gerekecek sanırım bu gidişle. Görevler var onlar da olmasa tarla biçmekle ne banka borcunu ödeyebilirsiniz ne işçi ücretlerini. Görevlerde çok saçma olmuş. Ufak bir alan çim biçme için 2.000-3.000 $ para ödüyor. Erken bitirirsen bonus da veriyor. Bir kasa soda için 2.900 $ veriyor. Soda nın kasası kaç para ki, Öyle yapacaklarına Golf ve kamp tesisini işletip günlük para verselerdi daha anlamlı olurdu sanırım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2013
Sorular - Sorunlar
Ls2013 sorularınız burada..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt