PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
LS
Teknik Bilgiler-Yorumlar
LS'ler tek tek dökülüyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="BOZKURT07" data-source="post: 759323" data-attributes="member: 41530"><p><strong>Ynt: LS'ler tek tek dökülüyor</strong></p><p></p><p>ben ls kullandığım için fanatiklik yapmayacağım ama yazanların çoğu traktörün fiat+ massey den oluştuğuna inan arkadaşlar...3 yıldır plus modeli olan bir marka ama yıllarıdır piyasa olan makinaların %80 den daha ÖZELLİKLİ %70 inden de daha kaliteli... manevra+ yakıt+kullanım kolaylığı(konfor)fiyat uygun.. dün bakım için motoru servise gönderdim akslik gece inağin birini ağayı kırılmış sabaha arabaya yüklemek için dayımın yerlere göklere sığdıramadığı erkuntu getirdim ineğin canlı ağırlı 450 kg calaskarın en kısa bomunda kaldırmadı resmen şok oldum köydeki kadınlar bile( anlamamalarına rağmen) 50 milyara alınan motor bu dedi.. ben kurbanda 11 tane dana kestim en büyük dana net eti 465 kg geldi canlı ağırlığı 905kg dı ve boyu çok uzun olduğu için yere değmesin diye bomun en uzun halinde hiç hissetmeden kaldırıyor...eksi yönleri yolda zıplıyor sorun çözdüm lastik havalarını mın yaptım kabin dar 2012 model sonrası daha iyi vites geçişleri sertt yakıtı çok iyi olduğu için bu eksi yönlerinide görmezden geliyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BOZKURT07, post: 759323, member: 41530"] [b]Ynt: LS'ler tek tek dökülüyor[/b] ben ls kullandığım için fanatiklik yapmayacağım ama yazanların çoğu traktörün fiat+ massey den oluştuğuna inan arkadaşlar...3 yıldır plus modeli olan bir marka ama yıllarıdır piyasa olan makinaların %80 den daha ÖZELLİKLİ %70 inden de daha kaliteli... manevra+ yakıt+kullanım kolaylığı(konfor)fiyat uygun.. dün bakım için motoru servise gönderdim akslik gece inağin birini ağayı kırılmış sabaha arabaya yüklemek için dayımın yerlere göklere sığdıramadığı erkuntu getirdim ineğin canlı ağırlı 450 kg calaskarın en kısa bomunda kaldırmadı resmen şok oldum köydeki kadınlar bile( anlamamalarına rağmen) 50 milyara alınan motor bu dedi.. ben kurbanda 11 tane dana kestim en büyük dana net eti 465 kg geldi canlı ağırlığı 905kg dı ve boyu çok uzun olduğu için yere değmesin diye bomun en uzun halinde hiç hissetmeden kaldırıyor...eksi yönleri yolda zıplıyor sorun çözdüm lastik havalarını mın yaptım kabin dar 2012 model sonrası daha iyi vites geçişleri sertt yakıtı çok iyi olduğu için bu eksi yönlerinide görmezden geliyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
LS
Teknik Bilgiler-Yorumlar
LS'ler tek tek dökülüyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt