PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
LS
Teknik Bilgiler-Yorumlar
LS'ler tek tek dökülüyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="poyrazz42" data-source="post: 762856" data-attributes="member: 77302"><p><strong>Ynt: LS'ler tek tek dökülüyor</strong></p><p></p><p>Bir Ls Plus 90 kullanıcısı olarak deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.</p><p>Evet traktörün eksik yanları var paylaşımlarda arkadaşlar bahsetmişler vites geçişleri sert, zıplama falan var diye bunlara katılamamak mümkün değil. Bizim traktörümüzde geri viteste zıplama sorunu vardı power shutleden dolayı. Sorun olabilir muhakkak birçok marka ve modelde çeşitli sorunlar çıkıyor önemeli olan firmanın malının arkasında durması ve sorunu halletmesi. Bizim sorunumuzun halledilmesi için Koreden mühendisler geldi hemde 2 kere. Bu benim şimdiye kadar duymadığım görmediğim bir olay. Kim gördü sorun için almanyadan mühendis geldiğini. Sadece bu örnek bile firmanın ciddiyetinin bir göstergesidir bence.</p><p>Evet eksik yönleri var ama aynı fiyat bandındaki traktörlerden yada yerli traktörlerden kat kat üstün bir traktör. </p><p>Lütfen birebir kullanma fırsatı bulamayan arkadaşlar kulaktan duyma bilgilerle yorum yapmasınlar. Aksi taktirde birbirimizden birşeyler öğrendiğimiz ve öğrenmeyi umduğumuz bu platformdaki arkadaşlarımıza haksızlık olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="poyrazz42, post: 762856, member: 77302"] [b]Ynt: LS'ler tek tek dökülüyor[/b] Bir Ls Plus 90 kullanıcısı olarak deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Evet traktörün eksik yanları var paylaşımlarda arkadaşlar bahsetmişler vites geçişleri sert, zıplama falan var diye bunlara katılamamak mümkün değil. Bizim traktörümüzde geri viteste zıplama sorunu vardı power shutleden dolayı. Sorun olabilir muhakkak birçok marka ve modelde çeşitli sorunlar çıkıyor önemeli olan firmanın malının arkasında durması ve sorunu halletmesi. Bizim sorunumuzun halledilmesi için Koreden mühendisler geldi hemde 2 kere. Bu benim şimdiye kadar duymadığım görmediğim bir olay. Kim gördü sorun için almanyadan mühendis geldiğini. Sadece bu örnek bile firmanın ciddiyetinin bir göstergesidir bence. Evet eksik yönleri var ama aynı fiyat bandındaki traktörlerden yada yerli traktörlerden kat kat üstün bir traktör. Lütfen birebir kullanma fırsatı bulamayan arkadaşlar kulaktan duyma bilgilerle yorum yapmasınlar. Aksi taktirde birbirimizden birşeyler öğrendiğimiz ve öğrenmeyi umduğumuz bu platformdaki arkadaşlarımıza haksızlık olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
LS
Teknik Bilgiler-Yorumlar
LS'ler tek tek dökülüyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt