PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yenikentli123" data-source="post: 1171809" data-attributes="member: 33105"><p>780 koyuna tek başına bakabilen kişi ile tanışmak isterdim enstansif koyunculuk yapan işlerler bile 300 koyuna keçiye 1 kişi ayırırken siz 1 kişi 780 koyun diyorsunuz...</p><p></p><p>Koyunculuk benimde ilgimi çekiyor ancak iyi bir bakıcı iyi bir ekip kurmadan bu işin olmayacağını ciflik ziyaretlerinde anladım </p><p>Bende de size bir kac tavsiye ortaklığıniza resmiyet kazandirin...Kağıt üzerindeki verimleri değil birebir ciflik ziyaretleri ile bunu ogrenin ...2.2 verimi alabilen çiftlikteki aynı bakımı aynı ilgiyi aynı tesisi siz kurabilecek misiniz veya ne kadarını hayvanlara verebileceksiniz bu direkt sizin veriminiz etkileyecektir her - hayvan veriminde size - olarak geri döneceğini unutmayınız başarılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yenikentli123, post: 1171809, member: 33105"] 780 koyuna tek başına bakabilen kişi ile tanışmak isterdim enstansif koyunculuk yapan işlerler bile 300 koyuna keçiye 1 kişi ayırırken siz 1 kişi 780 koyun diyorsunuz... Koyunculuk benimde ilgimi çekiyor ancak iyi bir bakıcı iyi bir ekip kurmadan bu işin olmayacağını ciflik ziyaretlerinde anladım Bende de size bir kac tavsiye ortaklığıniza resmiyet kazandirin...Kağıt üzerindeki verimleri değil birebir ciflik ziyaretleri ile bunu ogrenin ...2.2 verimi alabilen çiftlikteki aynı bakımı aynı ilgiyi aynı tesisi siz kurabilecek misiniz veya ne kadarını hayvanlara verebileceksiniz bu direkt sizin veriminiz etkileyecektir her - hayvan veriminde size - olarak geri döneceğini unutmayınız başarılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt