PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
M8540 98.000 fiyat
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İslamdogan" data-source="post: 998707" data-attributes="member: 56372"><p><strong>Ynt: M8540 98.000 fiyat</strong></p><p></p><p>Yılmaz abi dediklerin doğru. </p><p>Fakat: Ne zaman fuara gitsem Kubota ya her zaman bakıyorum. Evet güzel sağlam olduğu belli ama daha biner binmez iniyorum. Çok basit ve özelliği az gözüküyor. Yani hidrolikler bile hala manuel. Bir de hemen inme sebebim 130 luk Kubota ya bile binsem kabin içi o kadar dar ki 130 hp lik traktöre hiç yakışmıyor. Yani içini daha geniş daha konforlu yapsalar olmaz mı ? Söylediklerimi sakın yanlış anlama. Amaç marka kötülemek değil. Ama dediğim şeyler beni soğutuyor. Ülkemizde de epey bir yayıldı ve yayılmaya devam ediyor Kubota . Teknik özellikleri falan herşey güzel fakat daha geliştirmeleri gerekmiyor mu ? Konfor ve otomatik şanzıman koyarak vsvs. Ama şimdi diyeceksin ki o paraya o kadar özellik o kadar konfor olur. Birşey diyemem. </p><p></p><p>Jd 5 e serisi ile kıyaslayacak olursak. Alacak arkadaş için de söylemek istedim. 5083 E yi kullandım. Bir yakınımı traktör. Kesinlikle parasını haketmiyor. İlk 0 aldığınızda çok güzel gelebilir fakat bizim abi alalı 2 yıl oldu heryeri ayrı oynuyor hem de o kadar titiz kullandğı halde. Ve torku 88 hp bir traktöre göre çok düşük. Traktör çok kısa o hp ye göre. Ve daha bir çok eksik yanı var. </p><p></p><p>Sonuca gelirsek Kubota kullanmadım ama 2 si arasında seçim yaparsak kesinlikle Kubota derim. Yakınlarımda Kubota var . Fırsatım olduğunda kullanıp objektif yorumlarımı paylaşırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İslamdogan, post: 998707, member: 56372"] [b]Ynt: M8540 98.000 fiyat[/b] Yılmaz abi dediklerin doğru. Fakat: Ne zaman fuara gitsem Kubota ya her zaman bakıyorum. Evet güzel sağlam olduğu belli ama daha biner binmez iniyorum. Çok basit ve özelliği az gözüküyor. Yani hidrolikler bile hala manuel. Bir de hemen inme sebebim 130 luk Kubota ya bile binsem kabin içi o kadar dar ki 130 hp lik traktöre hiç yakışmıyor. Yani içini daha geniş daha konforlu yapsalar olmaz mı ? Söylediklerimi sakın yanlış anlama. Amaç marka kötülemek değil. Ama dediğim şeyler beni soğutuyor. Ülkemizde de epey bir yayıldı ve yayılmaya devam ediyor Kubota . Teknik özellikleri falan herşey güzel fakat daha geliştirmeleri gerekmiyor mu ? Konfor ve otomatik şanzıman koyarak vsvs. Ama şimdi diyeceksin ki o paraya o kadar özellik o kadar konfor olur. Birşey diyemem. Jd 5 e serisi ile kıyaslayacak olursak. Alacak arkadaş için de söylemek istedim. 5083 E yi kullandım. Bir yakınımı traktör. Kesinlikle parasını haketmiyor. İlk 0 aldığınızda çok güzel gelebilir fakat bizim abi alalı 2 yıl oldu heryeri ayrı oynuyor hem de o kadar titiz kullandğı halde. Ve torku 88 hp bir traktöre göre çok düşük. Traktör çok kısa o hp ye göre. Ve daha bir çok eksik yanı var. Sonuca gelirsek Kubota kullanmadım ama 2 si arasında seçim yaparsak kesinlikle Kubota derim. Yakınlarımda Kubota var . Fırsatım olduğunda kullanıp objektif yorumlarımı paylaşırım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
M8540 98.000 fiyat
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt