PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
m8540 kültüvatörde
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 617086" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: m8540 kültüvatörde</strong></p><p></p><p>Güzel makina , hakikaten mühendislik eseri.</p><p>2. el piyasası ve bayi ağı yaygınlaştıkça kalitesi ile traktör piyasasından daha fazla pay alacağı kesin.</p><p>Acaba Türkiyede en azından bir montaj fabrikası kurmayı düşünmüyorlar mı? Bu sayede pazara daha rekabetçi fiyatlar sunabilirler , bazı parçaları ülkemizde ürettirerek ülkemiz ekonomisi içinde katkı sağlarlar. </p><p>Kendi fikrim ithal bir ürün alacağım zaman ülkemize yatırım yapmamış yabancı firmalardan almamaya çalışıyorum.</p><p>Kullandığım araba Toyota , ülkemizde yatırımı var , bizim insanımıza iş veriyorlar diye tercih ettim. Aynı şekilde Honda da alabilirim gelecekte , Hyundai ' de olabilir. Lastik olarak gidip Michelin almam , Lassa olabilir , Brigedstone olabilir , prelli olabilir. Hep yatırımları olanlar yani.</p><p>Ama gidipte Vw almak istemem , çünkü bu ülkeye bir çivi çakmıyorlar aynı şekilde Opel hazır fabrikasını kapatıp gitti.</p><p>Benzer bir yatırım ülkemize Kubota tarafından da yapılırsa benim gibi birço insan Kubota almayı düşünebilir. İthal alacaksakta en azından ülkemize bir faydası olmuş ithali alalım. </p><p>MF , NF , Same-Deutz-Fahr grubu , Valtra ülkemizde yatırımı olan firmalar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 617086, member: 1424"] [b]Ynt: m8540 kültüvatörde[/b] Güzel makina , hakikaten mühendislik eseri. 2. el piyasası ve bayi ağı yaygınlaştıkça kalitesi ile traktör piyasasından daha fazla pay alacağı kesin. Acaba Türkiyede en azından bir montaj fabrikası kurmayı düşünmüyorlar mı? Bu sayede pazara daha rekabetçi fiyatlar sunabilirler , bazı parçaları ülkemizde ürettirerek ülkemiz ekonomisi içinde katkı sağlarlar. Kendi fikrim ithal bir ürün alacağım zaman ülkemize yatırım yapmamış yabancı firmalardan almamaya çalışıyorum. Kullandığım araba Toyota , ülkemizde yatırımı var , bizim insanımıza iş veriyorlar diye tercih ettim. Aynı şekilde Honda da alabilirim gelecekte , Hyundai ' de olabilir. Lastik olarak gidip Michelin almam , Lassa olabilir , Brigedstone olabilir , prelli olabilir. Hep yatırımları olanlar yani. Ama gidipte Vw almak istemem , çünkü bu ülkeye bir çivi çakmıyorlar aynı şekilde Opel hazır fabrikasını kapatıp gitti. Benzer bir yatırım ülkemize Kubota tarafından da yapılırsa benim gibi birço insan Kubota almayı düşünebilir. İthal alacaksakta en azından ülkemize bir faydası olmuş ithali alalım. MF , NF , Same-Deutz-Fahr grubu , Valtra ülkemizde yatırımı olan firmalar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
m8540 kültüvatörde
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt