PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Fiğ
Macar Fiğ Verim Artırmak İçin Ne Yapmalıyım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="AltınSüt" data-source="post: 1369504" data-attributes="member: 81154"><p>İyi günler. Hayvanlarım için mısır silajı öncesinde Macar fiğ buğday karışmış ekliyorum. Oranı 3 fiğ 1 buğday. Protein miktarının fazla olması için çiçek zamanı hasat ediyorum. Yaptığım araştırmalar sonucunda dekara 12 kg fiğ 4 kg buğday mibzer ile sıralı Ekim yapıyorum. 10kg Dap 4 kg saf azot ile Ekim yapıyorum. Bunlara ek olarak inek gübresi ve ekim esnasında bakteri ile şeker uyguluyorum. Okuduğum bir makalede daha sık ekimin kuru ot verimi ile doğru orantılı olduğunu öğrendim yeni bir Ekim protokolü uygulayacağım tohum miktarını ve bunla aynı paralelde gübre miktarını artiracagim. Tohum miktarını kaç kg artırmamı tavsiye edersin. Birde sulama imkanım var verimi artırmak için hangi dönemlerde sulamamı tavsiye edersiniz. Verimi artırmak için başka bir tavsiyeniz olurmu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AltınSüt, post: 1369504, member: 81154"] İyi günler. Hayvanlarım için mısır silajı öncesinde Macar fiğ buğday karışmış ekliyorum. Oranı 3 fiğ 1 buğday. Protein miktarının fazla olması için çiçek zamanı hasat ediyorum. Yaptığım araştırmalar sonucunda dekara 12 kg fiğ 4 kg buğday mibzer ile sıralı Ekim yapıyorum. 10kg Dap 4 kg saf azot ile Ekim yapıyorum. Bunlara ek olarak inek gübresi ve ekim esnasında bakteri ile şeker uyguluyorum. Okuduğum bir makalede daha sık ekimin kuru ot verimi ile doğru orantılı olduğunu öğrendim yeni bir Ekim protokolü uygulayacağım tohum miktarını ve bunla aynı paralelde gübre miktarını artiracagim. Tohum miktarını kaç kg artırmamı tavsiye edersin. Birde sulama imkanım var verimi artırmak için hangi dönemlerde sulamamı tavsiye edersiniz. Verimi artırmak için başka bir tavsiyeniz olurmu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Fiğ
Macar Fiğ Verim Artırmak İçin Ne Yapmalıyım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt