PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Macar Fiği ile 3 kat werim....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sinoplu" data-source="post: 857026" data-attributes="member: 10112"><p><strong>Ynt: Macar Fiği ile 3 kat werim....</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>yem bezelyesi ekmedim hiç,ana merak ediyorum paylaşım ya pan olur inş...macar fiği bu sene ilk defa ektim...verim çok iyiydi...henüz biçmedim...1metre kadar boy yapmıştı ...sonradan 50 cm kadar düştü..içine buğday atmıştım ama az gelmiş yatırmış onları..uzun otlar vardı içinde sütlü eşek otu derler kalın oluyor3cm gibi..onları yatıramamış ama boynunu aşağı bükmüş ucu toprağa değiyor...o derece güçlü bir bitki macar fiğ, tarlaya 10 metre mesafeden bakınca yatmış gözükmüyor.. dik gözüküyor..tarlanın içine girince fiğin yapraklarını kaldırıp dibine bakınca 20 otuz cm yataymı büyümüş diyim yatmışmı diyim artık..o yatık yerlerden birsürü kardeşlenme vermiş öyle benim izlenimlerim çakıldaklarıda çok iyi , seneye 1 çuval fiğ kullandığım yere 2 çuval içinde yulaf az bişeyde trikale kullanarak ekmeyi düşünüyorum...adi fiğ ekenler bu sene hiç olmadı...kayboldu gitti..macar fiği güzel vesselam...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sinoplu, post: 857026, member: 10112"] [b]Ynt: Macar Fiği ile 3 kat werim....[/b] yem bezelyesi ekmedim hiç,ana merak ediyorum paylaşım ya pan olur inş...macar fiği bu sene ilk defa ektim...verim çok iyiydi...henüz biçmedim...1metre kadar boy yapmıştı ...sonradan 50 cm kadar düştü..içine buğday atmıştım ama az gelmiş yatırmış onları..uzun otlar vardı içinde sütlü eşek otu derler kalın oluyor3cm gibi..onları yatıramamış ama boynunu aşağı bükmüş ucu toprağa değiyor...o derece güçlü bir bitki macar fiğ, tarlaya 10 metre mesafeden bakınca yatmış gözükmüyor.. dik gözüküyor..tarlanın içine girince fiğin yapraklarını kaldırıp dibine bakınca 20 otuz cm yataymı büyümüş diyim yatmışmı diyim artık..o yatık yerlerden birsürü kardeşlenme vermiş öyle benim izlenimlerim çakıldaklarıda çok iyi , seneye 1 çuval fiğ kullandığım yere 2 çuval içinde yulaf az bişeyde trikale kullanarak ekmeyi düşünüyorum...adi fiğ ekenler bu sene hiç olmadı...kayboldu gitti..macar fiği güzel vesselam... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Macar Fiği ile 3 kat werim....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt