PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2013
Genel
[MADE IN TURKEY] Çiftçilik oyunu yapıyoruz.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafa_mithat" data-source="post: 719246" data-attributes="member: 8659"><p><strong>[PLAIN]Ynt: [MADE IN TURKEY] Çiftçilik oyunu yapıyoruz.[/PLAIN]</strong></p><p></p><p>bana çok zor gibi geliyor neden diye sorarsanız forum eski canlılıını yitirdi ls 2009 da çok canlıydı </p><p>sürekli paylşım sürekli iletişim içindeydik</p><p>ramco10 vardı o kimdi hala çözemedim ayrıldımı aramızdan ilk çizimleri o yaptı 70-56 falaln baya yaptı baya kullandık sonra pontiajs falan yapmaya başladı onların modları üzerinde çok oynayıp paylşmşlığım vardır ama herzaman asıl yapanlara belirterek gzeldi sonra 2011 çıktı azaldı 2013 te neredeys kimse yok zaten foto yarışalrından anlaycaksınız ve hala böyl gider ls similatör sahipleri kimse kalmayacak çünkü yenilik yok hep aynı 4 üründen bu sene fazlaya çıkıldı daha 2009 da olması gerekiyordu hayvanlara balya veremiyorduk mevim</p><p>yok</p><p>şimdi bile çok kötü bence tarlaya ekiyorum ekim bitmeden çimlenme oluyor yav valla simtractör ün bazı olayları süperdi mevsim vardı belli düzendeydi hele çiftlik önünde duran tır olayı çok hoşuma gdiiyordu ama oda geliştrilmedi onnda grafikler yerlerdeydi ama enazından düşünce iyi yav yyer ekiyorun hiçmi fire vermessin heryerde aynı şekilde çıkyo ot yok ilaç atıyoz ama boşuna aslında onlardaki zeka beceri imkan bizde olcak varya o oyunlar yok satar işte tamamen gerçeğe yakın olrda ah işte neyse çok konuştum anlatmak istediğim yapışamasının sebebi canlılığını yitirmesi inşallah olurda artık türkerde piyasaya atılsın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafa_mithat, post: 719246, member: 8659"] [b][PLAIN]Ynt: [MADE IN TURKEY] Çiftçilik oyunu yapıyoruz.[/PLAIN][/b] bana çok zor gibi geliyor neden diye sorarsanız forum eski canlılıını yitirdi ls 2009 da çok canlıydı sürekli paylşım sürekli iletişim içindeydik ramco10 vardı o kimdi hala çözemedim ayrıldımı aramızdan ilk çizimleri o yaptı 70-56 falaln baya yaptı baya kullandık sonra pontiajs falan yapmaya başladı onların modları üzerinde çok oynayıp paylşmşlığım vardır ama herzaman asıl yapanlara belirterek gzeldi sonra 2011 çıktı azaldı 2013 te neredeys kimse yok zaten foto yarışalrından anlaycaksınız ve hala böyl gider ls similatör sahipleri kimse kalmayacak çünkü yenilik yok hep aynı 4 üründen bu sene fazlaya çıkıldı daha 2009 da olması gerekiyordu hayvanlara balya veremiyorduk mevim yok şimdi bile çok kötü bence tarlaya ekiyorum ekim bitmeden çimlenme oluyor yav valla simtractör ün bazı olayları süperdi mevsim vardı belli düzendeydi hele çiftlik önünde duran tır olayı çok hoşuma gdiiyordu ama oda geliştrilmedi onnda grafikler yerlerdeydi ama enazından düşünce iyi yav yyer ekiyorun hiçmi fire vermessin heryerde aynı şekilde çıkyo ot yok ilaç atıyoz ama boşuna aslında onlardaki zeka beceri imkan bizde olcak varya o oyunlar yok satar işte tamamen gerçeğe yakın olrda ah işte neyse çok konuştum anlatmak istediğim yapışamasının sebebi canlılığını yitirmesi inşallah olurda artık türkerde piyasaya atılsın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2013
Genel
[MADE IN TURKEY] Çiftçilik oyunu yapıyoruz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt