PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
MAGNUM 5 YONCA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="karakus" data-source="post: 876345" data-attributes="member: 26167"><p>slm bahçemize MAYIS ayında MAGNUM 5 cinsi yonca ektik ilk biçimi saman yapmadan elimle topladım ikinci biçimi ilk biçimden 40 gün sonra çiçeklenmeden yaptık ve yarım kontey yani yaklaşık 600 kilo çıktı bahçemiz 5 dekar 25 kilo tohum attık şimdi benim sorum ikinci biçim de bu kilo normal mi ,ikinci biçimi 18 ağustosda yaptım ve şuan dörder saatten beşinci suyu veriyorum çok suluyoruz fakat yoncanın boyu fazla değil acaba su en az kaç saat verilmeli diğer sıkıntımız yonca yere yatıyor ve sapları cılız sorum biçimden kaç gün önce sulamayı bırakmam lazım , biçim vaktinin geldiğini nasıl anlarım tabanı kuruyunca biçim yapmak zararlı mı gerçekten bu işlerden anlayanların tavsiyesine ihtiyacım var cevaplar için şimdiden teşekkürler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karakus, post: 876345, member: 26167"] slm bahçemize MAYIS ayında MAGNUM 5 cinsi yonca ektik ilk biçimi saman yapmadan elimle topladım ikinci biçimi ilk biçimden 40 gün sonra çiçeklenmeden yaptık ve yarım kontey yani yaklaşık 600 kilo çıktı bahçemiz 5 dekar 25 kilo tohum attık şimdi benim sorum ikinci biçim de bu kilo normal mi ,ikinci biçimi 18 ağustosda yaptım ve şuan dörder saatten beşinci suyu veriyorum çok suluyoruz fakat yoncanın boyu fazla değil acaba su en az kaç saat verilmeli diğer sıkıntımız yonca yere yatıyor ve sapları cılız sorum biçimden kaç gün önce sulamayı bırakmam lazım , biçim vaktinin geldiğini nasıl anlarım tabanı kuruyunca biçim yapmak zararlı mı gerçekten bu işlerden anlayanların tavsiyesine ihtiyacım var cevaplar için şimdiden teşekkürler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
MAGNUM 5 YONCA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt