PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
makineyi satana kadar sonrası azar hakaret
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ametist" data-source="post: 1038354" data-attributes="member: 65390"><p>Arkadaşlar sizlerin başına da geliyor mu yoksa ben mi sık karşılaşıyorum anlamadı.firma ismi vermiyeceğim verende olabilir.örneğin x firması makinesini satana kadar peşinden gezer türlü iltfatlar hoş muhabbetler aman aman bir ilgi bir alaka.sonra makieneyi satarlar.sen bir sorunla karşılaşırsın veya istediğin verimi elde edemezsin.sorununun giderilmesi iççin satıcıyla irtibata gecersin derdine çare olamazlar üstüne birde azarlayıp hakarete dayanan sözler sarfederler.ben buna dayanamıyorum.nelerine güveniyorlar acaba. şöyle mi diyorlar acaba."ben fabrika sahibiyim yada işyeri sahibiyim.sen kimsin bana kafa tutacaksın.bende cuvalla para var.seni sinek gibi ezerim.sen mi varsın bir sanki.senle mi uğraşacağım.sen olmazsan ahmet var mehmet var.onlara satarım" diye mi düşünüyorlar.bana bu şekilde davranan bir şirket sahibini haberi yok cebinde milyar aldım.bir kaç kişiye sakın sakın alma ondan.ben böyle böyle bir sorun yaşadım.seninde başına gelirse karışmam ben uyarayım dedim.onlarda milyarlık makineyi almadılar.başka marka tercihi yaptılar.onlar desin ben senede şu kadar satıyorum diye.bu sene 3 eksik satış yaptılar haberleri yok.lütfen.çiftçi yoksa sizde yoksunuz.çiftçi demek cahil medeniyet bilmeyen bilgisiz demek değildir.çiftçi bu ülkenin geleceğidir.çiftçi yoksa siz de yoksunuz.ülke insanı da yok.aç kalır bu millet.dışarıdan euro ile dolarla mal girer pahalı pahalı yedirirsiniz millete.ne yazıkki bu firma sahiplari bir tane değil bir kaç tane.işini layıkıyla yapanlara diyecek bir şey yok.onlar iyiki varlar.ben sattım malımı geri almam değiştirmem.senide rezil ederim anlayışına girmeyin.teşekkür eder yorumlarınız beklerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ametist, post: 1038354, member: 65390"] Arkadaşlar sizlerin başına da geliyor mu yoksa ben mi sık karşılaşıyorum anlamadı.firma ismi vermiyeceğim verende olabilir.örneğin x firması makinesini satana kadar peşinden gezer türlü iltfatlar hoş muhabbetler aman aman bir ilgi bir alaka.sonra makieneyi satarlar.sen bir sorunla karşılaşırsın veya istediğin verimi elde edemezsin.sorununun giderilmesi iççin satıcıyla irtibata gecersin derdine çare olamazlar üstüne birde azarlayıp hakarete dayanan sözler sarfederler.ben buna dayanamıyorum.nelerine güveniyorlar acaba. şöyle mi diyorlar acaba."ben fabrika sahibiyim yada işyeri sahibiyim.sen kimsin bana kafa tutacaksın.bende cuvalla para var.seni sinek gibi ezerim.sen mi varsın bir sanki.senle mi uğraşacağım.sen olmazsan ahmet var mehmet var.onlara satarım" diye mi düşünüyorlar.bana bu şekilde davranan bir şirket sahibini haberi yok cebinde milyar aldım.bir kaç kişiye sakın sakın alma ondan.ben böyle böyle bir sorun yaşadım.seninde başına gelirse karışmam ben uyarayım dedim.onlarda milyarlık makineyi almadılar.başka marka tercihi yaptılar.onlar desin ben senede şu kadar satıyorum diye.bu sene 3 eksik satış yaptılar haberleri yok.lütfen.çiftçi yoksa sizde yoksunuz.çiftçi demek cahil medeniyet bilmeyen bilgisiz demek değildir.çiftçi bu ülkenin geleceğidir.çiftçi yoksa siz de yoksunuz.ülke insanı da yok.aç kalır bu millet.dışarıdan euro ile dolarla mal girer pahalı pahalı yedirirsiniz millete.ne yazıkki bu firma sahiplari bir tane değil bir kaç tane.işini layıkıyla yapanlara diyecek bir şey yok.onlar iyiki varlar.ben sattım malımı geri almam değiştirmem.senide rezil ederim anlayışına girmeyin.teşekkür eder yorumlarınız beklerim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
makineyi satana kadar sonrası azar hakaret
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt