PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek(artan petrol fiyatları)14-03-2011
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 373326" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: Maliye Bakanı Mehmet Şimşek(artan petrol fiyatları)14-03-2011</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar daha fazla siyasete kaçmak istemiyorum benim anlatmak istedigim yakındıgımız şeyler bu hükümet döneminde degil daha evvelinde türkiyede olan şeyler.. diyarbakır örnegi halk alıştırılmış içine işlemiş haram ne yaparsanız yapın onların kaçak kullanmasına engel olamassınız orada yaşayanlar bilir cahil halk sıkı yönetim olmadan orada tam otorite saglanamaz yavas yavas tedaşların özeleşmesi ile ve halkın terör yandaşı siyaseti bırakmasıyla orada da işler düzelecek şuan belediyeleri bile terörü destekliyor işte bunun kırılması lazım yavas yavas orada hersey rayına oturacak zamanında gitmeyen hizmetler şuan oralarada ulaştı artık halk diyemez orada devlet bize bakmıyor.. tedaş özelleşti oradaki şirket bi yolunu bulup elektrik paralarınıda toplayacak.. ama seninde dedigin gibi kiler gibi bi şiketin vergisi tüm güney dogunun elektrik parasından fazladır.. bu tür şirketler vergilerini ödemek zorunda eger vermiyorsa cezası ile öder kanunda boşluk koymadılar bu yönde maliye peşini bırakmaz konuyu tam bilmiyorum söz etmişsiniz ama.. Başbakan hakkında bi çok karalama ve spekilasyon yapıldı bugune kadar hepsi %90 nı yalan ve karalama çıktı duyduklarımın İstanbul belediyesi zamanından belli tanıyan arkadaşlarımız var iski de isfalt ta çalışan arkadaşlarımız orada çok guzel kadrolar oluşturulmuş adaletli karakterli yöneticiler çogu arada çürüklerde vardır tabi.. Mesela oglu bedelli askerlik yapmış diye mualefet eleştiriyor.. geçenlerde buna cevap verdi syn.Başbakan dediki ' bedelli askerligi ben o dönemde getirmedim ben hükümette degildim o dönemin hukumeti getirdi benim oglum içinde getirmedi oglum bu haktan yararlandı bununle ne ilgim var.. Onların kualisyon hükümetleri döneminde getirdiler bedelliyi şimdi oglumu eleştiriyorlar' </p><p>yani tarafsız bakınca ilk bakışta bu karalamayı duyunca ya bak diyorsun oglunu kaytarmış ama işin aslı ortada başka bi dönemde devlete gelir getirsin diye bedelliyi çıkarmışlar o dönemde oglu hakkını kullanmış buda gayet normal.. bunun dışında diger yazılan karalamalarıda iyice araştırmak lazım.. herkesin görüşü kendine.. ben Türkiyenin bulundugu konumu ve 10 yılda aldıgı mesafeyi göz önüne alarak ve 10 yıl evvelini düşünüyorum ve benim düşüncelerim bunlar ben 10-15 yıl evvelini çok net hatırlıyorum türkiyenin durumunu ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 373326, member: 2401"] [b]Ynt: Maliye Bakanı Mehmet Şimşek(artan petrol fiyatları)14-03-2011[/b] Arkadaşlar daha fazla siyasete kaçmak istemiyorum benim anlatmak istedigim yakındıgımız şeyler bu hükümet döneminde degil daha evvelinde türkiyede olan şeyler.. diyarbakır örnegi halk alıştırılmış içine işlemiş haram ne yaparsanız yapın onların kaçak kullanmasına engel olamassınız orada yaşayanlar bilir cahil halk sıkı yönetim olmadan orada tam otorite saglanamaz yavas yavas tedaşların özeleşmesi ile ve halkın terör yandaşı siyaseti bırakmasıyla orada da işler düzelecek şuan belediyeleri bile terörü destekliyor işte bunun kırılması lazım yavas yavas orada hersey rayına oturacak zamanında gitmeyen hizmetler şuan oralarada ulaştı artık halk diyemez orada devlet bize bakmıyor.. tedaş özelleşti oradaki şirket bi yolunu bulup elektrik paralarınıda toplayacak.. ama seninde dedigin gibi kiler gibi bi şiketin vergisi tüm güney dogunun elektrik parasından fazladır.. bu tür şirketler vergilerini ödemek zorunda eger vermiyorsa cezası ile öder kanunda boşluk koymadılar bu yönde maliye peşini bırakmaz konuyu tam bilmiyorum söz etmişsiniz ama.. Başbakan hakkında bi çok karalama ve spekilasyon yapıldı bugune kadar hepsi %90 nı yalan ve karalama çıktı duyduklarımın İstanbul belediyesi zamanından belli tanıyan arkadaşlarımız var iski de isfalt ta çalışan arkadaşlarımız orada çok guzel kadrolar oluşturulmuş adaletli karakterli yöneticiler çogu arada çürüklerde vardır tabi.. Mesela oglu bedelli askerlik yapmış diye mualefet eleştiriyor.. geçenlerde buna cevap verdi syn.Başbakan dediki ' bedelli askerligi ben o dönemde getirmedim ben hükümette degildim o dönemin hukumeti getirdi benim oglum içinde getirmedi oglum bu haktan yararlandı bununle ne ilgim var.. Onların kualisyon hükümetleri döneminde getirdiler bedelliyi şimdi oglumu eleştiriyorlar' yani tarafsız bakınca ilk bakışta bu karalamayı duyunca ya bak diyorsun oglunu kaytarmış ama işin aslı ortada başka bi dönemde devlete gelir getirsin diye bedelliyi çıkarmışlar o dönemde oglu hakkını kullanmış buda gayet normal.. bunun dışında diger yazılan karalamalarıda iyice araştırmak lazım.. herkesin görüşü kendine.. ben Türkiyenin bulundugu konumu ve 10 yılda aldıgı mesafeyi göz önüne alarak ve 10 yıl evvelini düşünüyorum ve benim düşüncelerim bunlar ben 10-15 yıl evvelini çok net hatırlıyorum türkiyenin durumunu .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek(artan petrol fiyatları)14-03-2011
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt