PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek(artan petrol fiyatları)14-03-2011
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 373577" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: Maliye Bakanı Mehmet Şimşek(artan petrol fiyatları)14-03-2011</strong></p><p></p><p>'Soren' öncelikle ben yorum yaptıgım konulara yazılan cevaplara hitaben cevap yazıyorum son zamanlarda bu konulara özellikle hükümeti araştırmadan bilmeden yapılan yorumlarla karşılaşıyorum.. ben 27 yaşındayım 12 yaşında ikende ülkenin durumunu görüyordum halende görüyorum.. hele 10 yıl evveli çok net bi şekilde hatırlıyorum olayları.. siz 17-18 yaşınızda yaşananları ülke gündemi hatırlamıyormolabilirsiniz.. Benim dedem ve akrabalarım aktif olarak siyasetin içinde idiler evimizde siyaset konuşulur.. hani şuan tahmin ettigin gibi milli görüş düşüncesinde de degildir ailem.. ama son yıllarda yapılanlar ve gördüklerimiz fikirlerimizi değiştirdi.. haklının hakkını vermek lazım diye düşünüyorum.. Açılım bu ülke için gerekli içte birlik olmadan asla güçlü bi ülke olunmaz.. ama Açılımın yavas yavas yapılması gerekli bazı kesimler bunu kendi çıkarlarına kullanıp olaylar cıkarıyosa bu açılımın uçunun kime dokundugu ortaya çıkarıyor işte..bende zaman zaman bunlara çok taviz veriliyor diyorum ama bi şekilde bu terör bitmeli.. Ordudaki cuntacılar vatan hainleri zamanın da temizlenseydi türkiye bu kadar şehit vermezdi.. ben dogu da yaşıyorum yakınen bu çatışmalardan haberdarım kürde yapılanı da biliyorum kürdün yaptıgınıda bunlar düzeltilmeli.. Dağ dakilerin de böle leşleri gelecek işte daha profesiyönel birliklerle bizim tecrubesiz er lerimizi yıllarca öne sürdüler terörle nasıl mücade ettiler.. profesiyönel birlikler olsaydı acaba bu kadar uzarmıydı bu terör..Ve şuan diyarbakırda seçim burolarını kapatanlarda kimler kime destek veriyorlar kimden korkuyorlar ortada... Bu konu çok uzun bi konu.. Neyse gercekten Eger yalan yanlış bi ifade kullandıysam buyrun yanlışımı düzeltin ama ben genel olarak dogru olan ve haksız eleştirileri yadırgıyorum.. Bazıları demogoji yaparak insanların aklını bulandırıp galeyana getirmeye çalışıyor onların verdigi yanlış bilgilere neden müdahale etmiyorsun ! ben direk bakanın konuşmasını yayınladım herkes aydınlansın neyin nasıl oldugunu bilsin diye.. Ben lafı çarpıtmıyorum sunmuyorum aynen sunuyorum.. yorumlarımı takip etmişsen eger her konuda dogruluguna inandıgım şeyleri objectif olarak yorumlamaya çalışırım.. size ters gelir veya gelmez... Sizin yaşınız yazmıyor benden büyüktür yaşınız siz daha iyi hatırlarsınız 10 yıl evveli siz buyrun anlatın ozaman gençlere... Enflasyon canavarınıda tanırsınız.. İyi akşamlar....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 373577, member: 2401"] [b]Ynt: Maliye Bakanı Mehmet Şimşek(artan petrol fiyatları)14-03-2011[/b] 'Soren' öncelikle ben yorum yaptıgım konulara yazılan cevaplara hitaben cevap yazıyorum son zamanlarda bu konulara özellikle hükümeti araştırmadan bilmeden yapılan yorumlarla karşılaşıyorum.. ben 27 yaşındayım 12 yaşında ikende ülkenin durumunu görüyordum halende görüyorum.. hele 10 yıl evveli çok net bi şekilde hatırlıyorum olayları.. siz 17-18 yaşınızda yaşananları ülke gündemi hatırlamıyormolabilirsiniz.. Benim dedem ve akrabalarım aktif olarak siyasetin içinde idiler evimizde siyaset konuşulur.. hani şuan tahmin ettigin gibi milli görüş düşüncesinde de degildir ailem.. ama son yıllarda yapılanlar ve gördüklerimiz fikirlerimizi değiştirdi.. haklının hakkını vermek lazım diye düşünüyorum.. Açılım bu ülke için gerekli içte birlik olmadan asla güçlü bi ülke olunmaz.. ama Açılımın yavas yavas yapılması gerekli bazı kesimler bunu kendi çıkarlarına kullanıp olaylar cıkarıyosa bu açılımın uçunun kime dokundugu ortaya çıkarıyor işte..bende zaman zaman bunlara çok taviz veriliyor diyorum ama bi şekilde bu terör bitmeli.. Ordudaki cuntacılar vatan hainleri zamanın da temizlenseydi türkiye bu kadar şehit vermezdi.. ben dogu da yaşıyorum yakınen bu çatışmalardan haberdarım kürde yapılanı da biliyorum kürdün yaptıgınıda bunlar düzeltilmeli.. Dağ dakilerin de böle leşleri gelecek işte daha profesiyönel birliklerle bizim tecrubesiz er lerimizi yıllarca öne sürdüler terörle nasıl mücade ettiler.. profesiyönel birlikler olsaydı acaba bu kadar uzarmıydı bu terör..Ve şuan diyarbakırda seçim burolarını kapatanlarda kimler kime destek veriyorlar kimden korkuyorlar ortada... Bu konu çok uzun bi konu.. Neyse gercekten Eger yalan yanlış bi ifade kullandıysam buyrun yanlışımı düzeltin ama ben genel olarak dogru olan ve haksız eleştirileri yadırgıyorum.. Bazıları demogoji yaparak insanların aklını bulandırıp galeyana getirmeye çalışıyor onların verdigi yanlış bilgilere neden müdahale etmiyorsun ! ben direk bakanın konuşmasını yayınladım herkes aydınlansın neyin nasıl oldugunu bilsin diye.. Ben lafı çarpıtmıyorum sunmuyorum aynen sunuyorum.. yorumlarımı takip etmişsen eger her konuda dogruluguna inandıgım şeyleri objectif olarak yorumlamaya çalışırım.. size ters gelir veya gelmez... Sizin yaşınız yazmıyor benden büyüktür yaşınız siz daha iyi hatırlarsınız 10 yıl evveli siz buyrun anlatın ozaman gençlere... Enflasyon canavarınıda tanırsınız.. İyi akşamlar.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek(artan petrol fiyatları)14-03-2011
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt