PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek(artan petrol fiyatları)14-03-2011
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="strongmister" data-source="post: 373898" data-attributes="member: 12802"><p><strong>Ynt: Maliye Bakanı Mehmet Şimşek(artan petrol fiyatları)14-03-2011</strong></p><p></p><p>arkadaş sen çok yanlı davranıyorsun önceden haftada 1 saat çalışan işsiz sayılmazdı şimdi ayda 1 saat çalışan işsiz sayılmıyor ülkeyi bukadar kendi görüşünüze hakim kılmaya çalışmayın herkes doğruları biliyor sana göre bu doğru olabilir ama bana yanlış neden sadece bu şekilde hükümetin kendini haklı çıkarmaya çalışmasına ortak oluyorsun yukarıdaki sorularıma açıklama yapmadın biz herşeyi ithal eder konuma geldik cari açık büyüyor bunuda neden diyince petrolden diyor aldığı petrolü bize 2 katından fazlaya satıyor bumu hak olan... en fazla yatırım doğuya yapılıyor bu geçmiştede böyleydi ama halk kolay paraya alışmış ben urfada yaptım askerliğimi adamlar herşeyi ticarete dökmüş başlık paraları çocuk paraları herçocuğa aşı parası neden bu adaletsizlik adamın 15 20 çocuğu var memur kadar maaş alıyor neden bu çifte standart yapılan kaçakçılığa göz yumuluyor dükkan hepsinde kaçak mal satılır sigaralar aynı hemen hemen her köyde okul var nüfustan dolayı en taze yeni öğretmenler oraya gider ne kadar uğraşıldığı belli.. televizyondaki gazi protez bacağını atarken benim için sızladı ya senin.. benim madalyam bu dedi askeriyeye güveni yok ettiler...hristiyan birliği toplandı hatayda kiliselere verdiği önemi bizim tarihi yerlerimize veriyormu bakalım kaç kilise restore edilip açıldı ruhban okulu ile hristiyan yayacaklar israil sınırımızı neden 49 yıllığına vermek istedi aselsan ben temizlerim dedi olay kapandı açılmamak üzere 40bin ithal öğretmen gelecek ve artık ülke abd ve ab sempatizanı olarak yetişecek bizim öğretmenlerin suyumu çıktı ver staj defterini 2 sene staj yapsın dışarıda...SÖZÜM SANA DEĞİL KÖYÜMDEN 4 ÇANAKKALE ŞEHİTİ VAR BEN ORTA ASYA TÜRKMENİYİM OSMANLI BENİM DEDELERİME KABEYİ KORUMALARI İÇİN GÖNDERMİŞ ONUN İÇİN BEN SON NEFESİME KADAR BUDURUMUN KARŞISINDA OLACAĞIM SAĞLICAKLA KAL...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="strongmister, post: 373898, member: 12802"] [b]Ynt: Maliye Bakanı Mehmet Şimşek(artan petrol fiyatları)14-03-2011[/b] arkadaş sen çok yanlı davranıyorsun önceden haftada 1 saat çalışan işsiz sayılmazdı şimdi ayda 1 saat çalışan işsiz sayılmıyor ülkeyi bukadar kendi görüşünüze hakim kılmaya çalışmayın herkes doğruları biliyor sana göre bu doğru olabilir ama bana yanlış neden sadece bu şekilde hükümetin kendini haklı çıkarmaya çalışmasına ortak oluyorsun yukarıdaki sorularıma açıklama yapmadın biz herşeyi ithal eder konuma geldik cari açık büyüyor bunuda neden diyince petrolden diyor aldığı petrolü bize 2 katından fazlaya satıyor bumu hak olan... en fazla yatırım doğuya yapılıyor bu geçmiştede böyleydi ama halk kolay paraya alışmış ben urfada yaptım askerliğimi adamlar herşeyi ticarete dökmüş başlık paraları çocuk paraları herçocuğa aşı parası neden bu adaletsizlik adamın 15 20 çocuğu var memur kadar maaş alıyor neden bu çifte standart yapılan kaçakçılığa göz yumuluyor dükkan hepsinde kaçak mal satılır sigaralar aynı hemen hemen her köyde okul var nüfustan dolayı en taze yeni öğretmenler oraya gider ne kadar uğraşıldığı belli.. televizyondaki gazi protez bacağını atarken benim için sızladı ya senin.. benim madalyam bu dedi askeriyeye güveni yok ettiler...hristiyan birliği toplandı hatayda kiliselere verdiği önemi bizim tarihi yerlerimize veriyormu bakalım kaç kilise restore edilip açıldı ruhban okulu ile hristiyan yayacaklar israil sınırımızı neden 49 yıllığına vermek istedi aselsan ben temizlerim dedi olay kapandı açılmamak üzere 40bin ithal öğretmen gelecek ve artık ülke abd ve ab sempatizanı olarak yetişecek bizim öğretmenlerin suyumu çıktı ver staj defterini 2 sene staj yapsın dışarıda...SÖZÜM SANA DEĞİL KÖYÜMDEN 4 ÇANAKKALE ŞEHİTİ VAR BEN ORTA ASYA TÜRKMENİYİM OSMANLI BENİM DEDELERİME KABEYİ KORUMALARI İÇİN GÖNDERMİŞ ONUN İÇİN BEN SON NEFESİME KADAR BUDURUMUN KARŞISINDA OLACAĞIM SAĞLICAKLA KAL... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek(artan petrol fiyatları)14-03-2011
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt