PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek(artan petrol fiyatları)14-03-2011
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 373942" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: Maliye Bakanı Mehmet Şimşek(artan petrol fiyatları)14-03-2011</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar ben yanlı davranmıyorum ben başka alternatif de bulamıyorum türkiye şu ana kadar üç başbakan zamanında gelişme gösterdi Adnan menderes -Turgut Özal- ve şimdiki hükümet bundan evvel sürekli ekonomik krizlerle ugraştı hortumlamalar darbeler devalasyonlar oldu bu ülke bi refah ortamı görmedi.. şuan cidden kazancımız az da olsa ülkede bi istikrar var en azından hesabını düzgün yapabiliyorsun yarının ne olacagını kestirebiliyorsun.. Bunlar önemli şeyler.. Ayrıca tüm şehitlerimiz nur içinde yatsın ama Cumhuriyet tarihinden belli savunma sanayine ilk kez bu kadar yatırım yapıldı bu kadar yol kat edildi.. Şimdiye kadar bi piyade tüfegi bile üretemeyen bi ülke vardı şuanda dünya ile yarışan projeleri olan bi ülke türkiye bunları görmek lazım.. Daha iyi bi alternatif oldugunu düşünüyorsan sen onu destekle ama ben göremiyorum.. Benim burada biliçsizce yazılan aslı astarı olmayan yada demogoji olan yorumlara cevap verdim yoksa kimseyi yönlendirme niyetinde de degilim ama bazı yorumlar aşırı taraflı ve bilinçsiz resmen karalama ve iftira dolu aslı olmayan ve çarpıtılan yorumlarda var bunları görünce ister istemez dogruları söylemek durumunda hissettim kendimi.. şimdi Bu hükümetin yapmadıgı yada sebep olmadıgı bir çok şeyi bu hükümete mal etmek nekadar dogru ben buna anlam veremiyorum cahilliginden mi yazıyor yoksa karalama amacı ile mi onu çözemiyorum.. Bu hükümetin hiç mi dogru yaptıgı şey yok biraz bencilce düşünüyoruz onu görüyorum herkes bana yarasın diyor hersey.. Gemi akaryakıtında neden düşmüş vergi neden ucuzlamış bunu araştırdınız mı ? Dünya piyasasını ticaretini biliyormusunuz.. Gemi binlerce ton yakıtı alabilir Türk gemileri neden başka ülkeden yakıt alsın dünya ile yarışabilmeli türk armatörleride.. ülke içindeki yakıtla o aynı şey degil.. ülke içinde tarımsal amaçlı ve ticari amaçlı kullanılan akaryakıtın pahalılıgından bende şikayetciyim.. ama bunun suçlusu kim nereden geliyor bu bunu iyi analiz etmek lazım.. bu vergi hangi şartlarda düşer nasıl düşer türkiye ekonomisine katkısı nedir.. yavas yavas bu vergi azalmış mı artmış mı.. yiyecekte kdv düştü bunu neden övmüyorsunuz demek ki sizde taraflı bakıyorsunuz.. sağlıkta hayat standartı arttı bunu niye dile getirmiyorsunuz.. bu hizmetler vergi alnımadan mı yapılacaktı.. ee elbette sıra akaryakıtada gelecek 10 yılda türkiye nereden nereye geldi ona dikkat edelim.. hersey açık olur.. yıllarca hortumcular ergenekoncular cuntacılar bu ülkeyi ve halkını sömür medimi ?? onlara ve onları koruyanları neden eleştirmiyormusunuz ? yani bu soruları kendi kendinize bi sorun bakalım.. ben aslen hazar türküyüm annem zaza dır.. ben dogu da niye terör var onuda biliyorum.. terörün nasıl bitirilebileceginide biliyorum.. terörün bitmesi için ortadaki provakatörlerin yaptıgı bi kaç olayı büyütmeyeceksiniz son çırpınışları onlarında bu.. halkı bir birine düşürmek istiyorlar ama türkiye güçlü bir ülke bunu kimse başaramaz.. gel gelelim açılımı en cok eleştirenlerden biride benim açılım kolay bişey degil ama uygulamayı su istimal etmeye her fırsatta vatan hainlari kalkışıyor bunu görebiliyoruz.. ama terör bitersede türkiyenin önünün nekadar açık oldugunu görebilirsiniz.. mesela yıllarca 3 aylık erlerimizi teröristin önüne atanlar kimlerdi.. şuan erler çatışmalara gitmiyor hep egitimli ve tecrubeli asker operasyon yapıyor şehit haberleri azaldı.. zamanın da o Er leri teröristle karşı karşıya koyanlarıda eleştirelim.. 20 yasında ki acemi bi er. ömrü daglarda gecmiş israil tarafından yetiştirilmiş bölgeyi tanıyan bi teröriste karşı nasıl kendini savunsun.. ama şimdi özel birlikler yetiştiriliyor artık teröristler eylem yapıyor kayıp verdikleri için her şehidin öcü alınıyor.. polis Özel harekat birliklerini zamanında dagdan çekenler kimler bu birlikler dagda teröristleri fare gibi avlıyordu kayıp vermeden burada özel harekatı duyan terör yandaşları tirtir titriyordu .. ama tutup bu birlikleri şehre çektiler daglardan erleri teröristin peşine gönderdiler bunun sebebi nedir bunu yapanlar kimler vatanı nekadar seviyorlar vatan evlatlarını nekadar seviyorlar.. Yani bi düşünün bu kadar şehit vermemizin sebebi kimlerdir.. 30 yıldır neden özel birlikler kurulmadı terörle mücadele için.. mevcut özel birlikleri neden dagdan çektiler acaba terörün bitmesi işine mi gelmedi bazılarının...cuntacılar yıllarca nasıl teröristle iş birligi yapmış gördük 100lerce askerimize nasıl kıymışlar.. Şimdi bakıyoruz savunma sanayisinde devrim yapılıyor.. Terörle mücadelede çok şey kat edildi.. Amerikanın sözüyle hareket eden bi türkiye yok dikkat edin çıkarları için hareket eden bi ülke var.. bu konu çok uzar.. bundan sonra pek cevap yazacak vaktim olmayacak herkes vicdanını sorgulasın kafasına takılan çevrede duyduklarını güvenilir kaynaklardan araştırsın ben öle yapmaya çalışıyorum bilmedigim bi konuda karalama yada övgü yapmam.. ben vicdanım rahat.. herkese saygılarımla burada siyaset konuşmayı istemesemde bu konu uzadıkca konuşuyoruz.. herkes hoşçakalsın.. türkiye için en hayırlısı ne ise o olsun...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 373942, member: 2401"] [b]Ynt: Maliye Bakanı Mehmet Şimşek(artan petrol fiyatları)14-03-2011[/b] Arkadaşlar ben yanlı davranmıyorum ben başka alternatif de bulamıyorum türkiye şu ana kadar üç başbakan zamanında gelişme gösterdi Adnan menderes -Turgut Özal- ve şimdiki hükümet bundan evvel sürekli ekonomik krizlerle ugraştı hortumlamalar darbeler devalasyonlar oldu bu ülke bi refah ortamı görmedi.. şuan cidden kazancımız az da olsa ülkede bi istikrar var en azından hesabını düzgün yapabiliyorsun yarının ne olacagını kestirebiliyorsun.. Bunlar önemli şeyler.. Ayrıca tüm şehitlerimiz nur içinde yatsın ama Cumhuriyet tarihinden belli savunma sanayine ilk kez bu kadar yatırım yapıldı bu kadar yol kat edildi.. Şimdiye kadar bi piyade tüfegi bile üretemeyen bi ülke vardı şuanda dünya ile yarışan projeleri olan bi ülke türkiye bunları görmek lazım.. Daha iyi bi alternatif oldugunu düşünüyorsan sen onu destekle ama ben göremiyorum.. Benim burada biliçsizce yazılan aslı astarı olmayan yada demogoji olan yorumlara cevap verdim yoksa kimseyi yönlendirme niyetinde de degilim ama bazı yorumlar aşırı taraflı ve bilinçsiz resmen karalama ve iftira dolu aslı olmayan ve çarpıtılan yorumlarda var bunları görünce ister istemez dogruları söylemek durumunda hissettim kendimi.. şimdi Bu hükümetin yapmadıgı yada sebep olmadıgı bir çok şeyi bu hükümete mal etmek nekadar dogru ben buna anlam veremiyorum cahilliginden mi yazıyor yoksa karalama amacı ile mi onu çözemiyorum.. Bu hükümetin hiç mi dogru yaptıgı şey yok biraz bencilce düşünüyoruz onu görüyorum herkes bana yarasın diyor hersey.. Gemi akaryakıtında neden düşmüş vergi neden ucuzlamış bunu araştırdınız mı ? Dünya piyasasını ticaretini biliyormusunuz.. Gemi binlerce ton yakıtı alabilir Türk gemileri neden başka ülkeden yakıt alsın dünya ile yarışabilmeli türk armatörleride.. ülke içindeki yakıtla o aynı şey degil.. ülke içinde tarımsal amaçlı ve ticari amaçlı kullanılan akaryakıtın pahalılıgından bende şikayetciyim.. ama bunun suçlusu kim nereden geliyor bu bunu iyi analiz etmek lazım.. bu vergi hangi şartlarda düşer nasıl düşer türkiye ekonomisine katkısı nedir.. yavas yavas bu vergi azalmış mı artmış mı.. yiyecekte kdv düştü bunu neden övmüyorsunuz demek ki sizde taraflı bakıyorsunuz.. sağlıkta hayat standartı arttı bunu niye dile getirmiyorsunuz.. bu hizmetler vergi alnımadan mı yapılacaktı.. ee elbette sıra akaryakıtada gelecek 10 yılda türkiye nereden nereye geldi ona dikkat edelim.. hersey açık olur.. yıllarca hortumcular ergenekoncular cuntacılar bu ülkeyi ve halkını sömür medimi ?? onlara ve onları koruyanları neden eleştirmiyormusunuz ? yani bu soruları kendi kendinize bi sorun bakalım.. ben aslen hazar türküyüm annem zaza dır.. ben dogu da niye terör var onuda biliyorum.. terörün nasıl bitirilebileceginide biliyorum.. terörün bitmesi için ortadaki provakatörlerin yaptıgı bi kaç olayı büyütmeyeceksiniz son çırpınışları onlarında bu.. halkı bir birine düşürmek istiyorlar ama türkiye güçlü bir ülke bunu kimse başaramaz.. gel gelelim açılımı en cok eleştirenlerden biride benim açılım kolay bişey degil ama uygulamayı su istimal etmeye her fırsatta vatan hainlari kalkışıyor bunu görebiliyoruz.. ama terör bitersede türkiyenin önünün nekadar açık oldugunu görebilirsiniz.. mesela yıllarca 3 aylık erlerimizi teröristin önüne atanlar kimlerdi.. şuan erler çatışmalara gitmiyor hep egitimli ve tecrubeli asker operasyon yapıyor şehit haberleri azaldı.. zamanın da o Er leri teröristle karşı karşıya koyanlarıda eleştirelim.. 20 yasında ki acemi bi er. ömrü daglarda gecmiş israil tarafından yetiştirilmiş bölgeyi tanıyan bi teröriste karşı nasıl kendini savunsun.. ama şimdi özel birlikler yetiştiriliyor artık teröristler eylem yapıyor kayıp verdikleri için her şehidin öcü alınıyor.. polis Özel harekat birliklerini zamanında dagdan çekenler kimler bu birlikler dagda teröristleri fare gibi avlıyordu kayıp vermeden burada özel harekatı duyan terör yandaşları tirtir titriyordu .. ama tutup bu birlikleri şehre çektiler daglardan erleri teröristin peşine gönderdiler bunun sebebi nedir bunu yapanlar kimler vatanı nekadar seviyorlar vatan evlatlarını nekadar seviyorlar.. Yani bi düşünün bu kadar şehit vermemizin sebebi kimlerdir.. 30 yıldır neden özel birlikler kurulmadı terörle mücadele için.. mevcut özel birlikleri neden dagdan çektiler acaba terörün bitmesi işine mi gelmedi bazılarının...cuntacılar yıllarca nasıl teröristle iş birligi yapmış gördük 100lerce askerimize nasıl kıymışlar.. Şimdi bakıyoruz savunma sanayisinde devrim yapılıyor.. Terörle mücadelede çok şey kat edildi.. Amerikanın sözüyle hareket eden bi türkiye yok dikkat edin çıkarları için hareket eden bi ülke var.. bu konu çok uzar.. bundan sonra pek cevap yazacak vaktim olmayacak herkes vicdanını sorgulasın kafasına takılan çevrede duyduklarını güvenilir kaynaklardan araştırsın ben öle yapmaya çalışıyorum bilmedigim bi konuda karalama yada övgü yapmam.. ben vicdanım rahat.. herkese saygılarımla burada siyaset konuşmayı istemesemde bu konu uzadıkca konuşuyoruz.. herkes hoşçakalsın.. türkiye için en hayırlısı ne ise o olsun... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek(artan petrol fiyatları)14-03-2011
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt