PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
maliyet tablosu çıkarmamda sizlerinde yardımını bekliyorum....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ortaberketli" data-source="post: 664762" data-attributes="member: 1615"><p><strong>Ynt: maliyet tablosu çıkarmamda sizlerinde yardımını bekliyorum....</strong></p><p></p><p>şimdi kardeşim bu işi yapan birisi olarak senin burda yaptıgın hesap çarşıya uymaz </p><p>süt verim konusuna gelince bi inek 30 lt sütü nadir verir 200 baş hayvanın üst üste verecegi verim 15-20 lt civarında olur buda neden yeni buzagılayan hayvan 30 lt verse bile önceden buzagılamış kuruya çıkarılacak hayvanın verecegi sütü işin içine koyarsak bu ortalamaya gelir..</p><p>kazanç işine gelince 200 baş hayvan günlük 15 lt sütten 3 ton süt yapar günlük oda lt başı 1 lira olsa 90 bin olur senim giderlerin ne olur orasının bilemem ama senin hesaba göre yazıyım silajdır samandır vs... giderler 21.5 tl günlük aya çarparsak 30 a 645 tl yapar bu bi ineğin gideri bunu 200 baş hayvanla çarp hesap ortada..20 lt alabilirsen başa baş çıkarsın anlş-*s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ortaberketli, post: 664762, member: 1615"] [b]Ynt: maliyet tablosu çıkarmamda sizlerinde yardımını bekliyorum....[/b] şimdi kardeşim bu işi yapan birisi olarak senin burda yaptıgın hesap çarşıya uymaz süt verim konusuna gelince bi inek 30 lt sütü nadir verir 200 baş hayvanın üst üste verecegi verim 15-20 lt civarında olur buda neden yeni buzagılayan hayvan 30 lt verse bile önceden buzagılamış kuruya çıkarılacak hayvanın verecegi sütü işin içine koyarsak bu ortalamaya gelir.. kazanç işine gelince 200 baş hayvan günlük 15 lt sütten 3 ton süt yapar günlük oda lt başı 1 lira olsa 90 bin olur senim giderlerin ne olur orasının bilemem ama senin hesaba göre yazıyım silajdır samandır vs... giderler 21.5 tl günlük aya çarparsak 30 a 645 tl yapar bu bi ineğin gideri bunu 200 baş hayvanla çarp hesap ortada..20 lt alabilirsen başa baş çıkarsın anlş-*s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
maliyet tablosu çıkarmamda sizlerinde yardımını bekliyorum....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt