PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
maliyet tablosu çıkarmamda sizlerinde yardımını bekliyorum....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gürgen Tarım" data-source="post: 665335" data-attributes="member: 44262"><p><strong>Ynt: maliyet tablosu çıkarmamda sizlerinde yardımını bekliyorum....</strong></p><p></p><p>hacıhimmet abimizin dediği gibi maliyet hesabı herzaman değişkendir. rüzgarın nereden esiceği belli olmaz. samanın kilosu buğdayın kilosundan daha pahalı su durumda. yonca pahalı yem pahalı bu şartlarda kendi yemini temin edicek tarlan yoksa bu işe girmen riskli. hayvancılık direk kar ediceğin bi sektör değil en az 2 yıl dayanman lazım ki tam anlamıyla kar etmeye baslamalısın. dediğikleri gbi her inek 25-30 vericek diye bi şart yok bu şekilde elit bi sürü içinde uzun vadeli bu işi yapman gerekir 5 yıl gbi bi sürede elit bi sürü yapabilirsin. şu zamanda senin hesap yapman yanlış bu yazdıgın ürünlerin fiyatları herzaman değişebilir örneğin saman bi aksilik olmazsa bukadar pahalı olmaz ama ucuzda olmaz. </p><p></p><p>rasyonun içine yoncayı katmanı öneririm hayvan bası günlük 2 gb gelicek şekilde. yem fiyatlarınında düşüceğini düşünüyorum nisan mayıs aylarında</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gürgen Tarım, post: 665335, member: 44262"] [b]Ynt: maliyet tablosu çıkarmamda sizlerinde yardımını bekliyorum....[/b] hacıhimmet abimizin dediği gibi maliyet hesabı herzaman değişkendir. rüzgarın nereden esiceği belli olmaz. samanın kilosu buğdayın kilosundan daha pahalı su durumda. yonca pahalı yem pahalı bu şartlarda kendi yemini temin edicek tarlan yoksa bu işe girmen riskli. hayvancılık direk kar ediceğin bi sektör değil en az 2 yıl dayanman lazım ki tam anlamıyla kar etmeye baslamalısın. dediğikleri gbi her inek 25-30 vericek diye bi şart yok bu şekilde elit bi sürü içinde uzun vadeli bu işi yapman gerekir 5 yıl gbi bi sürede elit bi sürü yapabilirsin. şu zamanda senin hesap yapman yanlış bu yazdıgın ürünlerin fiyatları herzaman değişebilir örneğin saman bi aksilik olmazsa bukadar pahalı olmaz ama ucuzda olmaz. rasyonun içine yoncayı katmanı öneririm hayvan bası günlük 2 gb gelicek şekilde. yem fiyatlarınında düşüceğini düşünüyorum nisan mayıs aylarında [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
maliyet tablosu çıkarmamda sizlerinde yardımını bekliyorum....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt