PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
maliyet tablosu çıkarmamda sizlerinde yardımını bekliyorum....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kont1979" data-source="post: 667885" data-attributes="member: 47000"><p><strong>Ynt: maliyet tablosu çıkarmamda sizlerinde yardımını bekliyorum....</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>sorulara sırasıyla cvp veriyorum arkadaşlar </p><p>-aile olarak zamanında hayvancılık yaptık ama şuan yapmıyoruz</p><p>-yaptığımız zamanlarda 15-20yıl gibi bir süre devam ettik </p><p>-şuan bir işletme sahibi değilim </p><p></p><p>bu soruları sormanıza neden olan cevabıma istinaden acıklamak istiyorum </p><p>pazar günü kandırada çiftlik ziyaretindeydim ve o kadar sitemkar yazmamın asıl sebebi budur ve holstein ırkı buzağıların fiyatları 1000tl ile 2500tl arasında değiştiği çiftlik sahibi tarafından belirtilmiştir</p><p></p><p>ama sizde ben gider karstan düve boz inek alırım diyorsanız elbetteki 1000tl ile 1500tl arasında bir fiyata alabilirsiniz sonrasında ise içerdeyim şuan diye sitem edersiniz </p><p>DEMİRLE ALTIN İKİSİDE METAL OLDUĞU HALDE ARALARINDA EDER YÖNÜNDEN NEKADAR UÇURUMLAR VARSA Bİ YERLİ HAYVANLA HOLSTEĞİN İNEĞİ ARASINDA O KADAR FARK VARDIR</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kont1979, post: 667885, member: 47000"] [b]Ynt: maliyet tablosu çıkarmamda sizlerinde yardımını bekliyorum....[/b] sorulara sırasıyla cvp veriyorum arkadaşlar -aile olarak zamanında hayvancılık yaptık ama şuan yapmıyoruz -yaptığımız zamanlarda 15-20yıl gibi bir süre devam ettik -şuan bir işletme sahibi değilim bu soruları sormanıza neden olan cevabıma istinaden acıklamak istiyorum pazar günü kandırada çiftlik ziyaretindeydim ve o kadar sitemkar yazmamın asıl sebebi budur ve holstein ırkı buzağıların fiyatları 1000tl ile 2500tl arasında değiştiği çiftlik sahibi tarafından belirtilmiştir ama sizde ben gider karstan düve boz inek alırım diyorsanız elbetteki 1000tl ile 1500tl arasında bir fiyata alabilirsiniz sonrasında ise içerdeyim şuan diye sitem edersiniz DEMİRLE ALTIN İKİSİDE METAL OLDUĞU HALDE ARALARINDA EDER YÖNÜNDEN NEKADAR UÇURUMLAR VARSA Bİ YERLİ HAYVANLA HOLSTEĞİN İNEĞİ ARASINDA O KADAR FARK VARDIR [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
maliyet tablosu çıkarmamda sizlerinde yardımını bekliyorum....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt