PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Manda
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1260677" data-attributes="member: 77697"><p>Bende aynısını düşünüyorum. İstanbulda fiyat araştırması yaptım 110 gr kömüş kaymağına 15 lira yazmışlar. Burdaki abiler günlük ortalama 6 kilo süt aldıklarını yazmışlar. 1 kg kaymak icin 8 kilo süt lazım yani bir manda günde 810 gr kaymak üretiyor bunu da paketleyip şehirde satsak 110 tl para eder bu da iyi birşey. Ufak ve butik bir çiftlik koyup biraz süt koyunu biraz manda biraz inek koyup geniş bir ürün yelpazesiyle büyükşehirlere pazarlama yapılsa ben çok güzel kazançlar olabileceğini düşünüyorum. Manda kaymağı fiyatı aldığım yerde koyun ve keçi peynirlerinin kilosu 53 lira yazmışlar çok ciddi paralar. Son zamanlarda süt kesiklerinden margarinden peynir yaptıklarına dair haberler de çıkınca insanlar iyice doğal arayışına girdiler. Ayıp söylemesi polis olan teyzemler görev yaptıkları Tunceli den koyun ve keçi peyniri gönderiyorlar onlara evde iyi alıştık geçen bi sütaş peynir yedim nevrim döndü ağzımın tadı bozuldu biz bu zamana kadar alçı harcı gibi peynir yemişiz bu ne dedim valla. Doğala iyi alıştık bunu büyüksehirdeki insanlara pazarlasak iyi kazançlar olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1260677, member: 77697"] Bende aynısını düşünüyorum. İstanbulda fiyat araştırması yaptım 110 gr kömüş kaymağına 15 lira yazmışlar. Burdaki abiler günlük ortalama 6 kilo süt aldıklarını yazmışlar. 1 kg kaymak icin 8 kilo süt lazım yani bir manda günde 810 gr kaymak üretiyor bunu da paketleyip şehirde satsak 110 tl para eder bu da iyi birşey. Ufak ve butik bir çiftlik koyup biraz süt koyunu biraz manda biraz inek koyup geniş bir ürün yelpazesiyle büyükşehirlere pazarlama yapılsa ben çok güzel kazançlar olabileceğini düşünüyorum. Manda kaymağı fiyatı aldığım yerde koyun ve keçi peynirlerinin kilosu 53 lira yazmışlar çok ciddi paralar. Son zamanlarda süt kesiklerinden margarinden peynir yaptıklarına dair haberler de çıkınca insanlar iyice doğal arayışına girdiler. Ayıp söylemesi polis olan teyzemler görev yaptıkları Tunceli den koyun ve keçi peyniri gönderiyorlar onlara evde iyi alıştık geçen bi sütaş peynir yedim nevrim döndü ağzımın tadı bozuldu biz bu zamana kadar alçı harcı gibi peynir yemişiz bu ne dedim valla. Doğala iyi alıştık bunu büyüksehirdeki insanlara pazarlasak iyi kazançlar olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Manda
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt