PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Manda
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagrgn" data-source="post: 1283883" data-attributes="member: 80997"><p>Abi yeni görüyorum yazdığını kusura bakma sağlık sorunlarından dolayı ancak bakabildim. </p><p>Çok detaylı bir yazı olmuş, allah helalinden kazanana bereketini verir hayırlı bi işe niyetlenmişsiniz inşallah iyi olur. Anladığım kadarıyla tarım hayvancılık konusunda çok fazla bilginiz yok çok genellemeler duymuşsunuz mesela bir hayvana 2 dönüm arazi gibi ki bu çok muğlak bişey bunun üzerine hesap yapılmaz. Merkeze uzaklık çok mesele değil yani kaymak her allahın günü getirip teslim edilecek bişey değil yani bekleyebilir 2 günde 3 günde bir teslim edilebilir bu çok büyük bir problem değil önemli olan alıcıyı bulmak. Manda sütünü direkt süt olarak alan madıra tarzı bi yer bilmiyorum ben burda genelde 3-5 baş sağınır mandası olur insanların en fazla aynı anda 20 sağınan hayvanı olan adam vardır, onları da kendisi kaymak yapar anlaştığı yerlere ve pazara götürür satar, zaten kaymak yapımı çok kolaydır. Bölgeniz araziniz için gerekli detayları sizden sorup öğrenip mantıklı ekimler ürünler yapılabilir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagrgn, post: 1283883, member: 80997"] Abi yeni görüyorum yazdığını kusura bakma sağlık sorunlarından dolayı ancak bakabildim. Çok detaylı bir yazı olmuş, allah helalinden kazanana bereketini verir hayırlı bi işe niyetlenmişsiniz inşallah iyi olur. Anladığım kadarıyla tarım hayvancılık konusunda çok fazla bilginiz yok çok genellemeler duymuşsunuz mesela bir hayvana 2 dönüm arazi gibi ki bu çok muğlak bişey bunun üzerine hesap yapılmaz. Merkeze uzaklık çok mesele değil yani kaymak her allahın günü getirip teslim edilecek bişey değil yani bekleyebilir 2 günde 3 günde bir teslim edilebilir bu çok büyük bir problem değil önemli olan alıcıyı bulmak. Manda sütünü direkt süt olarak alan madıra tarzı bi yer bilmiyorum ben burda genelde 3-5 baş sağınır mandası olur insanların en fazla aynı anda 20 sağınan hayvanı olan adam vardır, onları da kendisi kaymak yapar anlaştığı yerlere ve pazara götürür satar, zaten kaymak yapımı çok kolaydır. Bölgeniz araziniz için gerekli detayları sizden sorup öğrenip mantıklı ekimler ürünler yapılabilir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Manda
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt