PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Manisa bağlarında budama zamanı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erkunt_34" data-source="post: 1267652" data-attributes="member: 82419"><p>Semsamer bey,</p><p>İlgi ve alakaniz için teşekkür ederim.</p><p>Okuduğunuz üzere kendi capimda bilgim var. O kadar ot , bilgisiz , tarımla alakasız olsak burada işimiz ne. Burada biyografimizi yazacak değilim elbette , zaman içinde öğrenmesi gerekenler , arkadaşımız dostumuz , gerektiği kadarını öğrenirler. </p><p>Hay hay takip edin , memnun olurum.</p><p>Sizin dünya görüşünüz , siyasi görüşünüz vs kendinizi bağlar.</p><p>Benimkiler de beni , ben sizin yazdiginiza karisamam , sizde bana karisamazsiniz haliyle.</p><p>Herkesin kendine göre dünyası , eğrisi doğrusu var.</p><p>Tarımdan haber paylaştım , benim bağım olmadığını anlamanizdan memnun oldum.</p><p>Neden gerildiniz bu kadar anlamadım? Sizinle olumlu-olumsuz bir muhatapligimiz oldu da ben mi farketmedim?</p><p>Kusura bakmayın böyle olduysa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erkunt_34, post: 1267652, member: 82419"] Semsamer bey, İlgi ve alakaniz için teşekkür ederim. Okuduğunuz üzere kendi capimda bilgim var. O kadar ot , bilgisiz , tarımla alakasız olsak burada işimiz ne. Burada biyografimizi yazacak değilim elbette , zaman içinde öğrenmesi gerekenler , arkadaşımız dostumuz , gerektiği kadarını öğrenirler. Hay hay takip edin , memnun olurum. Sizin dünya görüşünüz , siyasi görüşünüz vs kendinizi bağlar. Benimkiler de beni , ben sizin yazdiginiza karisamam , sizde bana karisamazsiniz haliyle. Herkesin kendine göre dünyası , eğrisi doğrusu var. Tarımdan haber paylaştım , benim bağım olmadığını anlamanizdan memnun oldum. Neden gerildiniz bu kadar anlamadım? Sizinle olumlu-olumsuz bir muhatapligimiz oldu da ben mi farketmedim? Kusura bakmayın böyle olduysa. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Manisa bağlarında budama zamanı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt