PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Diğer
mantar işine girdim hadi hayırlısı..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bugraa" data-source="post: 951841" data-attributes="member: 58447"><p><strong>Ynt: mantar işine girdim hadi hayırlısı..</strong></p><p></p><p>Samanı hangi yolla sterilize ettiniz, kendi Kompostunu yaparken aklıma takılan sorulardan biri buydu. Birde tohumu nerden buldunuz. Türkiyede istiridye mantarı yetiştiriciliği daha yeni yeni oluşuyor tohum ile ilgili bişey bulamamıştım internetten.. Nasıl pazarlayacaksınız hal, pazar Vs mi. Kar üzerinde en etkili şey pazarlama. Ben de yetiştirmeyi düşündüm ufaktan başlayarak bütün bilgileri okudum internetten Vs ama pazarlama işine bi geldik kaldık orda.. Markete satcan 5-6 tl kilosu markete satıyor 15 tl kilosu böyle şeyler okuyunca soğudum..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bugraa, post: 951841, member: 58447"] [b]Ynt: mantar işine girdim hadi hayırlısı..[/b] Samanı hangi yolla sterilize ettiniz, kendi Kompostunu yaparken aklıma takılan sorulardan biri buydu. Birde tohumu nerden buldunuz. Türkiyede istiridye mantarı yetiştiriciliği daha yeni yeni oluşuyor tohum ile ilgili bişey bulamamıştım internetten.. Nasıl pazarlayacaksınız hal, pazar Vs mi. Kar üzerinde en etkili şey pazarlama. Ben de yetiştirmeyi düşündüm ufaktan başlayarak bütün bilgileri okudum internetten Vs ama pazarlama işine bi geldik kaldık orda.. Markete satcan 5-6 tl kilosu markete satıyor 15 tl kilosu böyle şeyler okuyunca soğudum.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Diğer
mantar işine girdim hadi hayırlısı..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt