PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
markası bılınmeyen motor (içeriği fransızca)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Holland" data-source="post: 170484" data-attributes="member: 4872"><p><strong>Ynt: markası bılınmeyen motor (içeriği fransızca)</strong></p><p></p><p><strong>Buyrun Google Translate ' in dil bilgisi ve cümle kurallarından yoksun çevirisini direkt kopyalıyorum, yazıda ne anlatılmak istediğini buradan anlayabiliriz.</strong></p><p>...</p><p></p><p>AGCO Corporation ve Concern ' in Traktör Tesisleri bir form </p><p>Rusya ' da motor ortak girişim. </p><p></p><p>AGCO Corporation üreticisi ve malzemenin dünya çapında distribütörü, tarım ve Concern ' in Traktör Bitkiler (CTP), ana üretici </p><p>Rusya sanayi makine, 9 tarihinde imzalanan bir anlaşma duyurdular </p><p>Ekim anlaşma bir ortak girişim kurma </p><p>Rusya ' da dizel motor montaj uzmanlaşmıştır.</p><p>Üretim yıllık 20.000 motorları ulaşmak gerekir. </p><p></p><p>AGCO Bu dokuz milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor </p><p>önümüzdeki üç yıl içinde ortak girişim. AGCO ve CTP olacak </p><p>eşit pay bu ortak girişim yeni sahibi olan </p><p>tesislerinde Vladimir in Moskova yakınlarında bulunmaktadır.</p><p>ortak girişim montaj ve dağıtım destek olacak </p><p>Rusya ' da AGCO SISU GÜÇ motor tam aralık </p><p>ve Bağımsız Devletler Topluluğu tüm ülkeler (Federal States of </p><p>Bağımsız). </p><p></p><p>Ortak girişim motor önemli bir tedarikçisi haline gelecek </p><p>tüm büyük CTP bitkileri üretimi için </p><p>50 HP ve 350 HP arasında sanayi ve tarım makinaları </p><p>Ayrıca üçüncü kişilere motorları satacak.</p><p></p><p>....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Holland, post: 170484, member: 4872"] [b]Ynt: markası bılınmeyen motor (içeriği fransızca)[/b] [b]Buyrun Google Translate ' in dil bilgisi ve cümle kurallarından yoksun çevirisini direkt kopyalıyorum, yazıda ne anlatılmak istediğini buradan anlayabiliriz.[/b] ... AGCO Corporation ve Concern ' in Traktör Tesisleri bir form Rusya ' da motor ortak girişim. AGCO Corporation üreticisi ve malzemenin dünya çapında distribütörü, tarım ve Concern ' in Traktör Bitkiler (CTP), ana üretici Rusya sanayi makine, 9 tarihinde imzalanan bir anlaşma duyurdular Ekim anlaşma bir ortak girişim kurma Rusya ' da dizel motor montaj uzmanlaşmıştır. Üretim yıllık 20.000 motorları ulaşmak gerekir. AGCO Bu dokuz milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor önümüzdeki üç yıl içinde ortak girişim. AGCO ve CTP olacak eşit pay bu ortak girişim yeni sahibi olan tesislerinde Vladimir in Moskova yakınlarında bulunmaktadır. ortak girişim montaj ve dağıtım destek olacak Rusya ' da AGCO SISU GÜÇ motor tam aralık ve Bağımsız Devletler Topluluğu tüm ülkeler (Federal States of Bağımsız). Ortak girişim motor önemli bir tedarikçisi haline gelecek tüm büyük CTP bitkileri üretimi için 50 HP ve 350 HP arasında sanayi ve tarım makinaları Ayrıca üçüncü kişilere motorları satacak. .... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
markası bılınmeyen motor (içeriği fransızca)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt