PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Marshall yardımı gibi bir proje, süt sığırcılığına çözüm olabilir mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KüreLee" data-source="post: 1022928" data-attributes="member: 74139"><p>Bu konu bir ara basında gündeme gelmişti. 1940 lı yıllardan 70 lere kadar, çok farklı hükümetler döneminde ilkokullarda küçük çocuklara, ABD den gelen Marshall yardımı olarak bilinen süt tozu dağıtımı olmuştur. Benim çocukluğumda süt dağıtımı yoktu; ama okulda süt odası denen, metruk bir oda vardı. Bu oda bizden önceki dönemlerde, süt dağıtımının yapıldığı odaymış.</p><p>Marshall yardımları yapılırken, ABD nin eritmek istediği tarımsal stoklarını erittiği, aynı zamanda üretim fazlalığından doğan, hayvancılık ve tarımla ilgili krizleri bu sayede aşarak bu günlere geldiği söylenir. Bu gerçekten böyle midir? bu ayrı bir konu. </p><p>Türkiye de bahar aylarında veya üretimin iç tüketimden fazla olduğu dönemlerde, üreticiden iç piyasanın ihtiyacından fazla olan sütü alıp, süt tozu yapsa ya da işlese ve bunu başka ülkelere, hibe olarak dağıtsa, bu hem süt hem et hayvancılığına çözüm olabilir mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KüreLee, post: 1022928, member: 74139"] Bu konu bir ara basında gündeme gelmişti. 1940 lı yıllardan 70 lere kadar, çok farklı hükümetler döneminde ilkokullarda küçük çocuklara, ABD den gelen Marshall yardımı olarak bilinen süt tozu dağıtımı olmuştur. Benim çocukluğumda süt dağıtımı yoktu; ama okulda süt odası denen, metruk bir oda vardı. Bu oda bizden önceki dönemlerde, süt dağıtımının yapıldığı odaymış. Marshall yardımları yapılırken, ABD nin eritmek istediği tarımsal stoklarını erittiği, aynı zamanda üretim fazlalığından doğan, hayvancılık ve tarımla ilgili krizleri bu sayede aşarak bu günlere geldiği söylenir. Bu gerçekten böyle midir? bu ayrı bir konu. Türkiye de bahar aylarında veya üretimin iç tüketimden fazla olduğu dönemlerde, üreticiden iç piyasanın ihtiyacından fazla olan sütü alıp, süt tozu yapsa ya da işlese ve bunu başka ülkelere, hibe olarak dağıtsa, bu hem süt hem et hayvancılığına çözüm olabilir mi? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Marshall yardımı gibi bir proje, süt sığırcılığına çözüm olabilir mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt