PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Mart Ayında Yerli Elektrikli Traktör geliyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 1263623" data-attributes="member: 28829"><p>yusuf abi biliyorum bana olmadığını ama ülke geneli olarak herkes canla başla çalışıyor ama boşa gayret. zamlarla geri alın teri elinden alınıyor. bunu kim yapıyor halk kendi kendini zamlarla bitirmiyor bunu yapan yönetim. her şey ucuz olsun diyor köprülere oto yollara mazota gübreye esnafın vergilerine fabrikaların vergilerine ihracattaki satılan ürünlerin vergilerine elektriğe sürekli fahiş zam yapıyor memura 400 tl zam yatılar onu zaten ağustosdan ocağa kadar almışlardı maaş zamalarından sonra başladılar yüzde 50 den aşşağı zam yok. elekrikde yüzde 15 indirim yaptılar okuma bedeline 16 zam yaptılar 140 tl lik fatura 150tl oldu indirimden sonra yani yapılanlar ap açık ortada. şehir hastanesi kurdular kurandan para almak yok yan tarafındaki işletmelerin geliri hastaneye. yüzde 70 hasta gelme garantisiyle yapmış yapanlar gitmezse devlet gitmeyen hastanın parasını veriyor. ankaradaki devlet hastanesi kapandı hastaları ambulanslarla şehir hastanesine taşıyorlar banada bu gün mesaj geldi bundan sonra şehir hastanesine gidilecek diye.yani.insanlarrı hastalandırmak için bile uğraşıyorlar. yüzde 70 doluluk garantisi vermişsin yapacak çaren mi var devlet hastanelerini kapatacan insanaları hastalandıracan hastane yapmak çözüm değil milletin halkın neden hastalanıyor ona çözüm bul. kanser raporunu açıklayan profesörü hapise atmakla olmaz güneş balçıkla sıvanmaz abi ... birde balyoz davası varsı hani hepsine kumpas kurup öldüreceklerdi hepsi yaşıyor albaylar gururna yediremedi intihar ettiler. neyse hangisini anlatsak elimizde kalır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 1263623, member: 28829"] yusuf abi biliyorum bana olmadığını ama ülke geneli olarak herkes canla başla çalışıyor ama boşa gayret. zamlarla geri alın teri elinden alınıyor. bunu kim yapıyor halk kendi kendini zamlarla bitirmiyor bunu yapan yönetim. her şey ucuz olsun diyor köprülere oto yollara mazota gübreye esnafın vergilerine fabrikaların vergilerine ihracattaki satılan ürünlerin vergilerine elektriğe sürekli fahiş zam yapıyor memura 400 tl zam yatılar onu zaten ağustosdan ocağa kadar almışlardı maaş zamalarından sonra başladılar yüzde 50 den aşşağı zam yok. elekrikde yüzde 15 indirim yaptılar okuma bedeline 16 zam yaptılar 140 tl lik fatura 150tl oldu indirimden sonra yani yapılanlar ap açık ortada. şehir hastanesi kurdular kurandan para almak yok yan tarafındaki işletmelerin geliri hastaneye. yüzde 70 hasta gelme garantisiyle yapmış yapanlar gitmezse devlet gitmeyen hastanın parasını veriyor. ankaradaki devlet hastanesi kapandı hastaları ambulanslarla şehir hastanesine taşıyorlar banada bu gün mesaj geldi bundan sonra şehir hastanesine gidilecek diye.yani.insanlarrı hastalandırmak için bile uğraşıyorlar. yüzde 70 doluluk garantisi vermişsin yapacak çaren mi var devlet hastanelerini kapatacan insanaları hastalandıracan hastane yapmak çözüm değil milletin halkın neden hastalanıyor ona çözüm bul. kanser raporunu açıklayan profesörü hapise atmakla olmaz güneş balçıkla sıvanmaz abi ... birde balyoz davası varsı hani hepsine kumpas kurup öldüreceklerdi hepsi yaşıyor albaylar gururna yediremedi intihar ettiler. neyse hangisini anlatsak elimizde kalır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Mart Ayında Yerli Elektrikli Traktör geliyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt