PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Masaccio buğdaylar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmet ÇAKIR" data-source="post: 1219766" data-attributes="member: 79795"><p>maşallah çok güzel görünüyor sınır komşum olan araziye ve kırdaki bazı arazilere komşularımız bu sene ektiler bende tohum parası pahalı geldi diye ekmedim ama aklımın bir köşesinde hep kaldı. bu çeşidi sınır komşumun arazisinin taban kısımları kumsal arazi hep yandı Tamburlu sulama sistemiyle suladılar. ve başaklara baktığımda başakta 32 tane var ama taneler çok küçük olduğunu gördüm. Diğer kırdaki arkadaşlar yağmurlama ile suladılar onlarda yüksek kesimlerde olduğu için yanma yok çok fazla bizim ceyhan 99lar gibi değil taneler. Geçen sene bazı bölgelerde bu çeşlitten 750-850 arası verim alanları duyduk. bölge Manisa Salihli. Tabii geçen sene Nisan ayının 30 gününün 15 günü yağmurlu geçti. Bu sene neredeyse 2 ya da 3 gün yağmadı. Artı olarak şunu söyleyebilirim mart ayında baktığımda 7-8 kardeşlenmeli olduklarını tespit ettik yani kardeşlenmeleri iyiydi. Harmanda detayları yine sizlere paylaşırım. Allah bereketini göstersin sizlere.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet ÇAKIR, post: 1219766, member: 79795"] maşallah çok güzel görünüyor sınır komşum olan araziye ve kırdaki bazı arazilere komşularımız bu sene ektiler bende tohum parası pahalı geldi diye ekmedim ama aklımın bir köşesinde hep kaldı. bu çeşidi sınır komşumun arazisinin taban kısımları kumsal arazi hep yandı Tamburlu sulama sistemiyle suladılar. ve başaklara baktığımda başakta 32 tane var ama taneler çok küçük olduğunu gördüm. Diğer kırdaki arkadaşlar yağmurlama ile suladılar onlarda yüksek kesimlerde olduğu için yanma yok çok fazla bizim ceyhan 99lar gibi değil taneler. Geçen sene bazı bölgelerde bu çeşlitten 750-850 arası verim alanları duyduk. bölge Manisa Salihli. Tabii geçen sene Nisan ayının 30 gününün 15 günü yağmurlu geçti. Bu sene neredeyse 2 ya da 3 gün yağmadı. Artı olarak şunu söyleyebilirim mart ayında baktığımda 7-8 kardeşlenmeli olduklarını tespit ettik yani kardeşlenmeleri iyiydi. Harmanda detayları yine sizlere paylaşırım. Allah bereketini göstersin sizlere. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Masaccio buğdaylar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt