PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASEY FERGUSON ŞANZIMAN OROBLEMİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EROL AKGÜN" data-source="post: 730769" data-attributes="member: 49570"><p>ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ . arkadaşımın elinde ( 1971 ) model massey ferguson 110 beygirlik 1080 şhuttellı ( poverli ) traktör var. bu traktörler tarım ve orman müdürlüğü tarafından getirilmiş . daha sonra satılmış bu arkadaşlar ikinci el olarak almışlar sekiz yıl önce . fakat şanzıman problemi oluşunca bu modelle ilgili çıkma veya yeni parça arıyoruz .fakat bulamıyoruz . bu konuda arkadaşımda benden yardım istedi bende foruma yazarak bu traktörü bilen veya parçalarını alabileceğimiz yer var ise yardım edebilirseniz çok memnun oluruz .( PROBLEM ŞANZIMAN PROBLEMİ ) komple veya parça tedariki için bu makinayı bilen ve bize yardım edebilecek arkadaşlar var ise çok memnun oluruz . şu anda arkadaşımın traktörü parça probleminden dolayı yatmakta . ALTERNATİF OLARAK MASSEY FERGUSON ( 285 = 398 ) PARÇALARININ UYABİLECEĞİNİ SÖYLEMİŞLER FAKAT ARKADAŞIMIN SÖYLEDİĞİNE GÖRE ÖNDEDE ŞANZIMAN OLDUĞUNU ONUDA KULLANMAM GEREKİYOR DEDİ ACABA BU PARÇALAR RANDIMAN VERİRMİ DEDİ BENDE SİZLERDEN YADIMM İSTEMEYİ UYGUN BULDUM . arkadaşıma yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum . mümkünse orjinal parçalar arıyoruz . NOT arkadaşımın bilgisayarı yok sadece telefonla sizi arayacak. İSMİ NUSRET ÇELEBİ . CEP TELEFON NOSU ( 0543 253 17 08 ) BİLDİĞİM KADARIYLA TRAKTÖR MOTORU PERKİNS 1971 MODEL 1080 ( 110 HP ) 4x4 yardımlarınızı bekliyoruz . ulaşım için bende aracı olabilirim . bana telefonnuzu mail adresime atabilirseniz arkadaşım sizleri arayacak veya bende arayabiliri . ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH BAŞINIZI AĞARTMADIM . AMACIM ARKADAŞIMIN TRAKTÖR PARÇALARINI bulabilmesine yardımcı olmak . tüm forum arkadaşlarımızdan olumlu veya olumsuz bilgiler bekliyoruz . HOŞÇAKALIN .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EROL AKGÜN, post: 730769, member: 49570"] ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ . arkadaşımın elinde ( 1971 ) model massey ferguson 110 beygirlik 1080 şhuttellı ( poverli ) traktör var. bu traktörler tarım ve orman müdürlüğü tarafından getirilmiş . daha sonra satılmış bu arkadaşlar ikinci el olarak almışlar sekiz yıl önce . fakat şanzıman problemi oluşunca bu modelle ilgili çıkma veya yeni parça arıyoruz .fakat bulamıyoruz . bu konuda arkadaşımda benden yardım istedi bende foruma yazarak bu traktörü bilen veya parçalarını alabileceğimiz yer var ise yardım edebilirseniz çok memnun oluruz .( PROBLEM ŞANZIMAN PROBLEMİ ) komple veya parça tedariki için bu makinayı bilen ve bize yardım edebilecek arkadaşlar var ise çok memnun oluruz . şu anda arkadaşımın traktörü parça probleminden dolayı yatmakta . ALTERNATİF OLARAK MASSEY FERGUSON ( 285 = 398 ) PARÇALARININ UYABİLECEĞİNİ SÖYLEMİŞLER FAKAT ARKADAŞIMIN SÖYLEDİĞİNE GÖRE ÖNDEDE ŞANZIMAN OLDUĞUNU ONUDA KULLANMAM GEREKİYOR DEDİ ACABA BU PARÇALAR RANDIMAN VERİRMİ DEDİ BENDE SİZLERDEN YADIMM İSTEMEYİ UYGUN BULDUM . arkadaşıma yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum . mümkünse orjinal parçalar arıyoruz . NOT arkadaşımın bilgisayarı yok sadece telefonla sizi arayacak. İSMİ NUSRET ÇELEBİ . CEP TELEFON NOSU ( 0543 253 17 08 ) BİLDİĞİM KADARIYLA TRAKTÖR MOTORU PERKİNS 1971 MODEL 1080 ( 110 HP ) 4x4 yardımlarınızı bekliyoruz . ulaşım için bende aracı olabilirim . bana telefonnuzu mail adresime atabilirseniz arkadaşım sizleri arayacak veya bende arayabiliri . ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH BAŞINIZI AĞARTMADIM . AMACIM ARKADAŞIMIN TRAKTÖR PARÇALARINI bulabilmesine yardımcı olmak . tüm forum arkadaşlarımızdan olumlu veya olumsuz bilgiler bekliyoruz . HOŞÇAKALIN . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASEY FERGUSON ŞANZIMAN OROBLEMİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt