PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Alıntılar)
massay vs erkunt bogusmasi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatihcastle" data-source="post: 1032096" data-attributes="member: 5956"><p>Ben ister inanin ister inanmayin 8 yaşımda tarladaydim traktör sürüyordum bu olay 11 yasimdayken basima geldi biz bu isi yapinca korktuk tabi motoru garaja koyup sakladik orta okula icin şehirde dedemgille kaliyordum oraya kactim tabi ertesi gün babam gördü gitmis yaptirmis hafta sonu geri köye gelecegiz babam geldi elini öptüm elleri arasina basimi aldi sevmekle dövmek arasi sert sevdi bensana ne deyim şimdi dedi dedemde bidaha sana motor yasak dedi bende keyfiniz bilir binmeyecem dedim ertesi gün calistir motoru garaja sok dedi öyle örtüldü gitti Allah razi olsun babam bigün için ne arabayi ne motoru nasil kullandigima karismadi belki şimdiki ustaligim bu yüzdendir 12 yasimda mhp nin seçim konvoyuna araba sürerek katildim ben babam yanimda tabi </p><p></p><p>LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatihcastle, post: 1032096, member: 5956"] Ben ister inanin ister inanmayin 8 yaşımda tarladaydim traktör sürüyordum bu olay 11 yasimdayken basima geldi biz bu isi yapinca korktuk tabi motoru garaja koyup sakladik orta okula icin şehirde dedemgille kaliyordum oraya kactim tabi ertesi gün babam gördü gitmis yaptirmis hafta sonu geri köye gelecegiz babam geldi elini öptüm elleri arasina basimi aldi sevmekle dövmek arasi sert sevdi bensana ne deyim şimdi dedi dedemde bidaha sana motor yasak dedi bende keyfiniz bilir binmeyecem dedim ertesi gün calistir motoru garaja sok dedi öyle örtüldü gitti Allah razi olsun babam bigün için ne arabayi ne motoru nasil kullandigima karismadi belki şimdiki ustaligim bu yüzdendir 12 yasimda mhp nin seçim konvoyuna araba sürerek katildim ben babam yanimda tabi LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Alıntılar)
massay vs erkunt bogusmasi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt