PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
massey 2620 4x4 aldım. Traktör hakkındaki görüşlerim.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erkanayhan" data-source="post: 842100" data-attributes="member: 48751"><p>arkadaslar merhaba. bundan bir süre önce 240 massey traktörümü 3.050 4x4 ile değiştirmeye uğrasırken sıfır massey 2620 4x4 almaya karar verdim. uzatmadan konuya girmek istiyorum.</p><p>traktör hakkındaki olumsuz yorumlarımla başlayalım.</p><p>1-koltuğa oturduğumda hidrolik kontrol kolları çok aşağıda ve az geride kalmıs.</p><p>2-depo yere çok yakın gibi duruyor. ama bir sıkıntı yaşamadım.</p><p>3-bu kadar kötü çekileri neden bu traktorlere takıyorla anlamıs değilim. çekıyı değiştirdim.</p><p>4- arka çıkışlar dısarıya doğru çok uzatılmıs. bu kadar olmasına gerek ytok düşümcesindeyim.</p><p>5- 4x4 kilit kolu biraz dandik olmuş.</p><p>şimdilik aklıma gelen olumsuz yönleri bunlar.</p><p>olumlu yönlerine gelince.</p><p></p><p>1- önceliklikle lastiklerin ebatları ve kaliteli marka kullanmaları benı cok memnun etti.</p><p>2-şanzıman vites gecişleri cok güzel. viteslerin ortada olması yönunden bir rahatsızlık hissetmedim.</p><p>3-Çekişi emsallerine göre çok çok iyi.</p><p>4- yakıtı tt 65 e göre çok az. neredeyse yüzde 35 civarı.</p><p>5- sağlamlık yönünden çok iyi geldi. şu ana kadar bir sıkıntı yasamadım.</p><p>6- kuyruk mili devri zorlanmaya göre kendisi 540-540e arasında otomatik değişiyormus. test etmedım ama öyleymiş.</p><p>7- çamurda çok zorladım fakat bana mıısn demedı.</p><p>8- frenleri cok cok iyi</p><p>Arkadaslar traktörüm 100 saatte. bir sıkıntısını görmedim. çok zorladım 50 saatten sonra.</p><p>şimdiki aklım olsaydı yine alırmışım diyorum kısaca.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erkanayhan, post: 842100, member: 48751"] arkadaslar merhaba. bundan bir süre önce 240 massey traktörümü 3.050 4x4 ile değiştirmeye uğrasırken sıfır massey 2620 4x4 almaya karar verdim. uzatmadan konuya girmek istiyorum. traktör hakkındaki olumsuz yorumlarımla başlayalım. 1-koltuğa oturduğumda hidrolik kontrol kolları çok aşağıda ve az geride kalmıs. 2-depo yere çok yakın gibi duruyor. ama bir sıkıntı yaşamadım. 3-bu kadar kötü çekileri neden bu traktorlere takıyorla anlamıs değilim. çekıyı değiştirdim. 4- arka çıkışlar dısarıya doğru çok uzatılmıs. bu kadar olmasına gerek ytok düşümcesindeyim. 5- 4x4 kilit kolu biraz dandik olmuş. şimdilik aklıma gelen olumsuz yönleri bunlar. olumlu yönlerine gelince. 1- önceliklikle lastiklerin ebatları ve kaliteli marka kullanmaları benı cok memnun etti. 2-şanzıman vites gecişleri cok güzel. viteslerin ortada olması yönunden bir rahatsızlık hissetmedim. 3-Çekişi emsallerine göre çok çok iyi. 4- yakıtı tt 65 e göre çok az. neredeyse yüzde 35 civarı. 5- sağlamlık yönünden çok iyi geldi. şu ana kadar bir sıkıntı yasamadım. 6- kuyruk mili devri zorlanmaya göre kendisi 540-540e arasında otomatik değişiyormus. test etmedım ama öyleymiş. 7- çamurda çok zorladım fakat bana mıısn demedı. 8- frenleri cok cok iyi Arkadaslar traktörüm 100 saatte. bir sıkıntısını görmedim. çok zorladım 50 saatten sonra. şimdiki aklım olsaydı yine alırmışım diyorum kısaca. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
massey 2620 4x4 aldım. Traktör hakkındaki görüşlerim.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt