PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
massey 4709 hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bolusilaj" data-source="post: 1018320" data-attributes="member: 7630"><p>Hamit usta düzceli ve mf düzce bayisi bolu bayiside hamit usta.beni bolu ilgilendirdigi için detayı yazmaya gerek duymadım.büyük traktör niyetine alacak olsam bu traktörü tercih etmezdim.elimdeki ekipmanların bi kısmında yetersiz kalabilir.ama ara işler dedigimiz mibzer,patates ekme ve sökme,mısır ekme,su pompası, nakliye işlerinde 4 silindirli bir traktöre gerek yok.video da sameden geride kalıyor çekmiyorsa 4lü olanı takin çeker yapacak birsey yok.</p><p>MUSTAFA361 rumuzlu arkadasımız güzel bir yorum getirmis.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bolusilaj, post: 1018320, member: 7630"] Hamit usta düzceli ve mf düzce bayisi bolu bayiside hamit usta.beni bolu ilgilendirdigi için detayı yazmaya gerek duymadım.büyük traktör niyetine alacak olsam bu traktörü tercih etmezdim.elimdeki ekipmanların bi kısmında yetersiz kalabilir.ama ara işler dedigimiz mibzer,patates ekme ve sökme,mısır ekme,su pompası, nakliye işlerinde 4 silindirli bir traktöre gerek yok.video da sameden geride kalıyor çekmiyorsa 4lü olanı takin çeker yapacak birsey yok. MUSTAFA361 rumuzlu arkadasımız güzel bir yorum getirmis. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
massey 4709 hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt