PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
massey 4709 hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Alexander" data-source="post: 1018912" data-attributes="member: 106"><p>5400 ile 4700 serisini yan yana izaha çekmişler Çorlu fuarında. Çok iyi inceledim bence arka diferansiyel ve hidrolik olarak </p><p>Birebir aynı.kaldırma değerleri basınç ayar Valf inden ayarlanabilir.1 hafta önce traktörü müze servis geldi, matris armoni leri biraz zorladı dedim hemen hallederiz abi dediler.basınç ayar Valf ini biraz sıktı. Denedik armonilerin çok rahat kaldırdı.yani teknik değerlere çok takılmayalım bir kaç ince ayar ile değerler değişebilir.4700 serisi sallı bir traktör yineliyorum.aks aralığında bahsetmişsin traktörün arkasına yük kaldırırken arka tekerın yere bastığı noktadan traktörün en uç noktasına kadar olan mesafedir yüke cevap vercek olan.ön aks arka alsa olan uzaklığı manevra yı etkiler ancak.ön aşktan sonra ki uzunluk 4700 de biraz fazla.3600 serisinin üzerine üretilmiş bir traktör olmasına ragmen duruşuna dikkat edildiğinde aradaki fark gözle görülebiliyor. Uzun lafın kısası bu traktörü alan bir kişi kesinlikle 4 silindir bir 75-90 hp lik traktörün atikligini ve yük altındaki mücadelesini hiçbir zaman göremeyebilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alexander, post: 1018912, member: 106"] 5400 ile 4700 serisini yan yana izaha çekmişler Çorlu fuarında. Çok iyi inceledim bence arka diferansiyel ve hidrolik olarak Birebir aynı.kaldırma değerleri basınç ayar Valf inden ayarlanabilir.1 hafta önce traktörü müze servis geldi, matris armoni leri biraz zorladı dedim hemen hallederiz abi dediler.basınç ayar Valf ini biraz sıktı. Denedik armonilerin çok rahat kaldırdı.yani teknik değerlere çok takılmayalım bir kaç ince ayar ile değerler değişebilir.4700 serisi sallı bir traktör yineliyorum.aks aralığında bahsetmişsin traktörün arkasına yük kaldırırken arka tekerın yere bastığı noktadan traktörün en uç noktasına kadar olan mesafedir yüke cevap vercek olan.ön aks arka alsa olan uzaklığı manevra yı etkiler ancak.ön aşktan sonra ki uzunluk 4700 de biraz fazla.3600 serisinin üzerine üretilmiş bir traktör olmasına ragmen duruşuna dikkat edildiğinde aradaki fark gözle görülebiliyor. Uzun lafın kısası bu traktörü alan bir kişi kesinlikle 4 silindir bir 75-90 hp lik traktörün atikligini ve yük altındaki mücadelesini hiçbir zaman göremeyebilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
massey 4709 hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt