PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey cıler Az Bakın Çok Önemli (yardımınıza ıhtıyacım var)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tumosannn" data-source="post: 715825" data-attributes="member: 48573"><p><strong>Ynt: Massey cıler Az Bakın Çok Önemli (yardımınıza ıhtıyacım var)</strong></p><p></p><p>Arkadaslar dun ve oncekı gunler de massey 240 la cıft surumu yaptım fakat traktor bıtık halde traktor benım deıl bı yakınımın traktorden anlamıyor bana yaglarını falan kontrol et dedı ettım normal sevıyedeydı fakat bu yuvarlak ıcıne aldıgım parca ne işe yarıyor cozemedım ve ıcıne baktıgımda yag mağ hiç bişi yoktu hatta içine sopa soktum hıc bır sey gelmedı sopaya :S bırde traktor ileri gıderken frenlerı az tutuyor fakat gerı gıderken hıc tutmuyor tam bır trafık canavarı bı alet frenlerını yaglarını hangı yag koymamız lazım genel bı bakım işlerınden anlıyan bırı yazarsa sevınırım tşkler, bırde gostergeler falan calısmıyor traktor 1990 240 tşkler sımdıden yardımlarınıza. anlş-*s</p><p></p><p>yazmayı unutmusum dıreksıyon berbat hıc donmuyor onu nasıl ayarlarız acaba :S</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tumosannn, post: 715825, member: 48573"] [b]Ynt: Massey cıler Az Bakın Çok Önemli (yardımınıza ıhtıyacım var)[/b] Arkadaslar dun ve oncekı gunler de massey 240 la cıft surumu yaptım fakat traktor bıtık halde traktor benım deıl bı yakınımın traktorden anlamıyor bana yaglarını falan kontrol et dedı ettım normal sevıyedeydı fakat bu yuvarlak ıcıne aldıgım parca ne işe yarıyor cozemedım ve ıcıne baktıgımda yag mağ hiç bişi yoktu hatta içine sopa soktum hıc bır sey gelmedı sopaya :S bırde traktor ileri gıderken frenlerı az tutuyor fakat gerı gıderken hıc tutmuyor tam bır trafık canavarı bı alet frenlerını yaglarını hangı yag koymamız lazım genel bı bakım işlerınden anlıyan bırı yazarsa sevınırım tşkler, bırde gostergeler falan calısmıyor traktor 1990 240 tşkler sımdıden yardımlarınıza. anlş-*s yazmayı unutmusum dıreksıyon berbat hıc donmuyor onu nasıl ayarlarız acaba :S [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey cıler Az Bakın Çok Önemli (yardımınıza ıhtıyacım var)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt