PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
massey & erkunt
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="adige38" data-source="post: 730692" data-attributes="member: 48622"><p><strong>Ynt: massey & erkunt</strong></p><p></p><p> 165 ne kadar yakar bilmem ama bizim 168 kokluyo resmen ağır işte zorlandığı işte yakyo her traktör gibi ama boyutuna göre çok fazla çekiyo bence. bazı 165 de perkins 202 bazısında 212 motor var diye biliyorum bizim 168 236 motor 398 de de aynı motor var sadece şanzıman farklı. erkuntun şanzıman olayını bende ilk defa duyuyorum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adige38, post: 730692, member: 48622"] [b]Ynt: massey & erkunt[/b] 165 ne kadar yakar bilmem ama bizim 168 kokluyo resmen ağır işte zorlandığı işte yakyo her traktör gibi ama boyutuna göre çok fazla çekiyo bence. bazı 165 de perkins 202 bazısında 212 motor var diye biliyorum bizim 168 236 motor 398 de de aynı motor var sadece şanzıman farklı. erkuntun şanzıman olayını bende ilk defa duyuyorum... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
massey & erkunt
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt