PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 135 teknik özellikleri nelerdir ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 674403" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: Massey Ferguson 135 teknik özellikleri nelerdir ?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Arkadaşlar yorumlarda lütfen daha saygılı olurmusunuz bakın lütfen diyorum. Neden genelleme yapıyorsunuz anlamadım ben ya o kadar büyük firmalar kötüyse neden çıkarsın niye kullansın millet. Hiç düşünmüyormusnuz bu yorumu yapıyorum ama başka birine zarar veriyormuyum diye ? Ben o şöyledir bu böyledir demem ve de hiç bi traktörü kötülemem ama biri senin malına kötü dedi diye sen niye tüm herkeze çatıyorsun ?? Bu sitenin kuralları var ayrıca bu yapılan terbiyesizliktir. Burda 5-10 liralık oyuncaktan bahsetmiyoruz. Bi traktör kolaymı alınıyor kolaymı kapıda durduruluyor ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 674403, member: 45767"] [b]Ynt: Massey Ferguson 135 teknik özellikleri nelerdir ?[/b] Arkadaşlar yorumlarda lütfen daha saygılı olurmusunuz bakın lütfen diyorum. Neden genelleme yapıyorsunuz anlamadım ben ya o kadar büyük firmalar kötüyse neden çıkarsın niye kullansın millet. Hiç düşünmüyormusnuz bu yorumu yapıyorum ama başka birine zarar veriyormuyum diye ? Ben o şöyledir bu böyledir demem ve de hiç bi traktörü kötülemem ama biri senin malına kötü dedi diye sen niye tüm herkeze çatıyorsun ?? Bu sitenin kuralları var ayrıca bu yapılan terbiyesizliktir. Burda 5-10 liralık oyuncaktan bahsetmiyoruz. Bi traktör kolaymı alınıyor kolaymı kapıda durduruluyor ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 135 teknik özellikleri nelerdir ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt