PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
massey ferguson 165 pulluk seçimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tuncay_tn" data-source="post: 993746" data-attributes="member: 60999"><p>Arkadaşlar merhaba;</p><p>ben yeni katıldım size bir sorum olacak. Bende massey ferguson 165 lik 203 perkins traktör var. Geçen sene tamamen yaptırdım baba yadigari diye yaptırdıklarım şöyle;</p><p>motrou tamamane rektefiye oldu pompa değişti tam hidrolik direksiyon takıldı. ön panjur 185 liklerin ki gbi oldu arka fren kısmı köşeli kovan oldu. Hidrolik pompasını sıfır 285 liklerinkinden takdırdım kollar tamamen değişti. boya radyatör elektrik tesisatı her şey yeneiden yapıldı yapılmayan kısmı kalmadı. </p><p></p><p>Benim sorum şu; bu trakörü sadece bahçe işlerinde kullanıyorum. pulluk almak istiyorum Ünlü kızaklı pulluklardan 4Lü 8inç mi alsam yada 5li 7inç mi alsam bunalrı birde çekermi ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tuncay_tn, post: 993746, member: 60999"] Arkadaşlar merhaba; ben yeni katıldım size bir sorum olacak. Bende massey ferguson 165 lik 203 perkins traktör var. Geçen sene tamamen yaptırdım baba yadigari diye yaptırdıklarım şöyle; motrou tamamane rektefiye oldu pompa değişti tam hidrolik direksiyon takıldı. ön panjur 185 liklerin ki gbi oldu arka fren kısmı köşeli kovan oldu. Hidrolik pompasını sıfır 285 liklerinkinden takdırdım kollar tamamen değişti. boya radyatör elektrik tesisatı her şey yeneiden yapıldı yapılmayan kısmı kalmadı. Benim sorum şu; bu trakörü sadece bahçe işlerinde kullanıyorum. pulluk almak istiyorum Ünlü kızaklı pulluklardan 4Lü 8inç mi alsam yada 5li 7inç mi alsam bunalrı birde çekermi ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
massey ferguson 165 pulluk seçimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt