PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Massey Ferguson 240/240 s ile Massey Ferguson 148
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ERKUŞ" data-source="post: 1215282" data-attributes="member: 80142"><p>öncelikle herkese hayırlı günler dilerim.</p><p>daha önce Mf 135 ve Mf 240 ile sera camekan tarla işledik aile olarak 40/45 yıllık bir tarım geçmişi olan aileyiz ama ben hep Mf 148 Modelini merak ettim (bir defa resmini gördüm bundan 14 yıl önce o günden beri bende alıp kullanmak heves oldu) hiç alıp kullanmak canlı kanlı görmek nasip olmadı Mf 148 ile serada çift sürülürmü bildiğiniz gibi bazı traktörler fiziki büyüklüğü sebebi ile seraya girmezler genelde seraya 240/54C/260G/255 gibi (aklıma gelmeyen modellerde olabilir) küçük yapılı traktörler girip işlem yapar Mf 148 seraya girermi 240 lık gibi serada her işimi görürmü ayrıca bu iki model arasında (Mf-240/240s - 148) ne gibi teknik fiziki farklar vardır. sizce Mf 240 mı yoksa Mf 148 mi tercih edersiniz(MF 148 MF 135 ile aynı kaportayamı sahip yükseklik en dingil mesafesi v.s. beygir olarak motor olarak fark muhakkak var da fiziki olarak aynı mıdır?) bunları sormak ister vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ERKUŞ, post: 1215282, member: 80142"] öncelikle herkese hayırlı günler dilerim. daha önce Mf 135 ve Mf 240 ile sera camekan tarla işledik aile olarak 40/45 yıllık bir tarım geçmişi olan aileyiz ama ben hep Mf 148 Modelini merak ettim (bir defa resmini gördüm bundan 14 yıl önce o günden beri bende alıp kullanmak heves oldu) hiç alıp kullanmak canlı kanlı görmek nasip olmadı Mf 148 ile serada çift sürülürmü bildiğiniz gibi bazı traktörler fiziki büyüklüğü sebebi ile seraya girmezler genelde seraya 240/54C/260G/255 gibi (aklıma gelmeyen modellerde olabilir) küçük yapılı traktörler girip işlem yapar Mf 148 seraya girermi 240 lık gibi serada her işimi görürmü ayrıca bu iki model arasında (Mf-240/240s - 148) ne gibi teknik fiziki farklar vardır. sizce Mf 240 mı yoksa Mf 148 mi tercih edersiniz(MF 148 MF 135 ile aynı kaportayamı sahip yükseklik en dingil mesafesi v.s. beygir olarak motor olarak fark muhakkak var da fiziki olarak aynı mıdır?) bunları sormak ister vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Massey Ferguson 240/240 s ile Massey Ferguson 148
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt