PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Massey Ferguson 260 Gold
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 611024" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: Massey Ferguson 260 Gold</strong></p><p></p><p>slmlar öncelikle eski bi 260gold kullanıcısıyım gerçekten çok sınıf bi motordur altından kalkamayacağı işler sınırlıdır bağda bahçede gelelim senin soruna kardeş 255ep hiç kullanmadım frkını bilemem fakat max hız olarak 40-45 km arası diye biliyorum senkromej şanzumanlarda 35-40km arası sanırım 3 vites var demişsin vites olayı olarak 2 seçenek var 260 goldlarda biri sürüngen vites olayı(buçuk vites diyede bilinir) diğeri ise shuttle yani mekik şanzumanlısı shuttle vites olanlar 8ileri-8geri vitestir onlarda 2 vites kolu ve direksiyonun sol tarafında bir levye bulunur ileri geri yön vermek için(benim 260ım levyeli idi)diğerileri yani buçuklular ise 16 ileri 8 geri vites olması gerekli bağda bahçede kullanıcaksan ben sana (tabi bulabilirsen zira ortalıkta pek yok onlardan) levyelisini tavsiye ederim özellikle sıra sonu dönüşlerinde neredeyse '0' zaman kaybı diyebilirim tarlada kullanıcaksan tabiki buçuklu alman tavsiyedir ama her 2side iş görücek traktörler zaten bağ bahçe serisi var (minimax diye geçer) alçak ve ağırlık merkezi düşüktür </p><p></p><p>tork olayına gelince 240-260nM arasında bi trk değeri var bildiğim kadarıyla yanılıyorda olabilirim turbuşarjlı 64.5hp güç değeri var yakıtta çok cimri olduğu söylenemez ama yük altında çalışırken daha az yakar yüksüz düz yolda iken daha fazla yakan bi yapıya sahip anladığım kadarıyla seni kesinlikle pişman etmez fakat 240s e göre birazz daha fazla yakar mazotu seçer toza alerjisi vardır hava filtresini ihmal ettinmi ömründen yersin motorun sonuç olarak perkins motor seni pişman etmez yolda bırakmaz ölüsü bile para ben zamanında yok pahasına sattım çok pişmanım aradım taradım bulamadım gittim 240s aldım iyi kötü işimi görüyor </p><p></p><p>edit:vitesler demişsin en soldaki vites şeması r 4 2 ortadaki yani buçuk vitesi(levyelilerde bu yoktur):seri en sağdaki:seri</p><p> 1 3 sürüngen takviye </p><p>şeklinde olması gerekli</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 611024, member: 44293"] [b]Ynt: Massey Ferguson 260 Gold[/b] slmlar öncelikle eski bi 260gold kullanıcısıyım gerçekten çok sınıf bi motordur altından kalkamayacağı işler sınırlıdır bağda bahçede gelelim senin soruna kardeş 255ep hiç kullanmadım frkını bilemem fakat max hız olarak 40-45 km arası diye biliyorum senkromej şanzumanlarda 35-40km arası sanırım 3 vites var demişsin vites olayı olarak 2 seçenek var 260 goldlarda biri sürüngen vites olayı(buçuk vites diyede bilinir) diğeri ise shuttle yani mekik şanzumanlısı shuttle vites olanlar 8ileri-8geri vitestir onlarda 2 vites kolu ve direksiyonun sol tarafında bir levye bulunur ileri geri yön vermek için(benim 260ım levyeli idi)diğerileri yani buçuklular ise 16 ileri 8 geri vites olması gerekli bağda bahçede kullanıcaksan ben sana (tabi bulabilirsen zira ortalıkta pek yok onlardan) levyelisini tavsiye ederim özellikle sıra sonu dönüşlerinde neredeyse '0' zaman kaybı diyebilirim tarlada kullanıcaksan tabiki buçuklu alman tavsiyedir ama her 2side iş görücek traktörler zaten bağ bahçe serisi var (minimax diye geçer) alçak ve ağırlık merkezi düşüktür tork olayına gelince 240-260nM arasında bi trk değeri var bildiğim kadarıyla yanılıyorda olabilirim turbuşarjlı 64.5hp güç değeri var yakıtta çok cimri olduğu söylenemez ama yük altında çalışırken daha az yakar yüksüz düz yolda iken daha fazla yakan bi yapıya sahip anladığım kadarıyla seni kesinlikle pişman etmez fakat 240s e göre birazz daha fazla yakar mazotu seçer toza alerjisi vardır hava filtresini ihmal ettinmi ömründen yersin motorun sonuç olarak perkins motor seni pişman etmez yolda bırakmaz ölüsü bile para ben zamanında yok pahasına sattım çok pişmanım aradım taradım bulamadım gittim 240s aldım iyi kötü işimi görüyor edit:vitesler demişsin en soldaki vites şeması r 4 2 ortadaki yani buçuk vitesi(levyelilerde bu yoktur):seri en sağdaki:seri 1 3 sürüngen takviye şeklinde olması gerekli [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Massey Ferguson 260 Gold
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt