PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEY-FERGUSON 265 lerin ARTILARI ve EKSİLERİ nelerdir...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="samsunbafra" data-source="post: 144009" data-attributes="member: 4991"><p><strong>Ynt: MASSEY-FERGUSON 265 lerin ARTILARI ve EKSİLERİ nelerdir...</strong></p><p></p><p>Bakın beyler 285 -265 hidrolikleri aynı 1987 aldım ben 285 2 aysonra pullukla traktörü stop etmiştim sonra çalıştırdım pulluk 30 -40 cm yukarı kalktı sordum ustaya fasafiso dedi şimdi fergusonun hidrolik pompa sistemi değişik by pas sistemi var yani küçük küçük 4 tane enjektör var ,seviste görmüştüm,genel olarak baktığımızda hd ler zayıf ama ayarları mükemmel lakin yük kaldırmada takır takır öter.Eskileri için konuşuyom direksiyon rezalet haftada ayar gerektriyor damper valfı yoktur kepçe kullanmada çok zorluk yaşarsın.Ama motoru çok tahammüllü biseferinde kışın köyden bafraya, traktörde hiç su yokmuş susuz gittim onun yerinde başka traktör olsaydı kesin motoru haşlanırdı.Kullanım yönündende rahat değil pedallar eski sistem ,hidrolik ayar kolları elinin altında değil vs yenileri şimdi daha güzel bi ara 3075 lerde ileri-geri mekik kolu koydular sonra vazgeçtiler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samsunbafra, post: 144009, member: 4991"] [b]Ynt: MASSEY-FERGUSON 265 lerin ARTILARI ve EKSİLERİ nelerdir...[/b] Bakın beyler 285 -265 hidrolikleri aynı 1987 aldım ben 285 2 aysonra pullukla traktörü stop etmiştim sonra çalıştırdım pulluk 30 -40 cm yukarı kalktı sordum ustaya fasafiso dedi şimdi fergusonun hidrolik pompa sistemi değişik by pas sistemi var yani küçük küçük 4 tane enjektör var ,seviste görmüştüm,genel olarak baktığımızda hd ler zayıf ama ayarları mükemmel lakin yük kaldırmada takır takır öter.Eskileri için konuşuyom direksiyon rezalet haftada ayar gerektriyor damper valfı yoktur kepçe kullanmada çok zorluk yaşarsın.Ama motoru çok tahammüllü biseferinde kışın köyden bafraya, traktörde hiç su yokmuş susuz gittim onun yerinde başka traktör olsaydı kesin motoru haşlanırdı.Kullanım yönündende rahat değil pedallar eski sistem ,hidrolik ayar kolları elinin altında değil vs yenileri şimdi daha güzel bi ara 3075 lerde ileri-geri mekik kolu koydular sonra vazgeçtiler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEY-FERGUSON 265 lerin ARTILARI ve EKSİLERİ nelerdir...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt