PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEY-FERGUSON 265 lerin ARTILARI ve EKSİLERİ nelerdir...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 151431" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: MASSEY-FERGUSON 265 lerin ARTILARI ve EKSİLERİ nelerdir...</strong></p><p></p><p>kardeşler varsa kendine güvenen gelsin bu yaz keşana kapışalım bende 8073 var kabinli gelsin 265 275 ben hazırım istediğin aletlede kapışırım var mısınız bak ben sana bir sey soleyim kulaktan dolma bilgilerle iş yapma sen en azından edirnenin yaz sıcağını bilirsin bacdat 2li 24 no ile ben tarla sürüom yan kapakları açmamızın sebebi motoru rahatlatmak neden ben motorumu zorlayayım ben burada göremiyorumyazın 265 leri süremiolar senn motorun kendine güzl olabilir ama şunu artık kabullenn steyr masseyi her şartta geçer bnm motrumla ben 13 ton buğday taşıyorum banamısın demiyor ama 265 leride görüyoz biraz gidio bayıra geldimi kesiliorsenn fergusonun az pati yapmasının sebebi balon lastik oluşundandır balon pati yapamaz bayılır ince yapar götürür</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 151431, member: 919"] [b]Ynt: MASSEY-FERGUSON 265 lerin ARTILARI ve EKSİLERİ nelerdir...[/b] kardeşler varsa kendine güvenen gelsin bu yaz keşana kapışalım bende 8073 var kabinli gelsin 265 275 ben hazırım istediğin aletlede kapışırım var mısınız bak ben sana bir sey soleyim kulaktan dolma bilgilerle iş yapma sen en azından edirnenin yaz sıcağını bilirsin bacdat 2li 24 no ile ben tarla sürüom yan kapakları açmamızın sebebi motoru rahatlatmak neden ben motorumu zorlayayım ben burada göremiyorumyazın 265 leri süremiolar senn motorun kendine güzl olabilir ama şunu artık kabullenn steyr masseyi her şartta geçer bnm motrumla ben 13 ton buğday taşıyorum banamısın demiyor ama 265 leride görüyoz biraz gidio bayıra geldimi kesiliorsenn fergusonun az pati yapmasının sebebi balon lastik oluşundandır balon pati yapamaz bayılır ince yapar götürür [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEY-FERGUSON 265 lerin ARTILARI ve EKSİLERİ nelerdir...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt