PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEY-FERGUSON 265 lerin ARTILARI ve EKSİLERİ nelerdir...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="adeem" data-source="post: 239423" data-attributes="member: 16501"><p><strong>Ynt: MASSEY-FERGUSON 265 lerin ARTILARI ve EKSİLERİ nelerdir...</strong></p><p></p><p>slm bizde 1995 265s var çok memnunuz ve yakıtta öle abartılan gibi degil silajda günde tam çalışmaya yarım deponun biraz üstünde yakıyo tabi gidiyo diye gaza basmayı abartmamak şartıyla burada romok itiyomuş falan diyorlar itecek tabi romokta yük varsa fireni neden yapmışlar firene bastıgında yavaşlamazsa durmazsa eyvallah. ama biz pancar yüklü 11 12.5 ton 2.5- 3le romok fireni hariç indigimiz yokuştan 640 lar romok firenidahil 1-2ile iniyo 8-9 ton yükle. 70-66 11ton pancarla 2ile iniyor önler baglı + romok fireni başakdersen 10 tonla gene 2ile iniyor +romok fireni . burada tam gaz asvaltta kafasınıta vurmuyor 265 (kalın lastikli) inceler vuruyormuş. diger anlattıklarımın hepsi kafasını sürekli vuruyor asvaltta. lafı saptırmadan puluklada çekişi çok güzel yani kendi sıtandartlarını üstünde bir trktör ama zamanında bakımını yapmak ve aksatmamak şartıyla. çok yakan traktörler bakımı aksatılan bakımsız traktörlerdendir. 285e gelince diyecek bilafım yok kullanmadımda ama daha üstün sıtandartlarda olması gerekir. buarada bizde romokların yükünün bükük birkısmı traktöre basar. kısaca benim işimi 265s ve 6600 ford görüyo yılda ortalama 350-400 dekar arazi işliyorum. resmin nasıl konuldugunu bilmiyorum yardımcı olursanız pancar yüklü resimini koymak isterim beni daha iyi anlarsınız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adeem, post: 239423, member: 16501"] [b]Ynt: MASSEY-FERGUSON 265 lerin ARTILARI ve EKSİLERİ nelerdir...[/b] slm bizde 1995 265s var çok memnunuz ve yakıtta öle abartılan gibi degil silajda günde tam çalışmaya yarım deponun biraz üstünde yakıyo tabi gidiyo diye gaza basmayı abartmamak şartıyla burada romok itiyomuş falan diyorlar itecek tabi romokta yük varsa fireni neden yapmışlar firene bastıgında yavaşlamazsa durmazsa eyvallah. ama biz pancar yüklü 11 12.5 ton 2.5- 3le romok fireni hariç indigimiz yokuştan 640 lar romok firenidahil 1-2ile iniyo 8-9 ton yükle. 70-66 11ton pancarla 2ile iniyor önler baglı + romok fireni başakdersen 10 tonla gene 2ile iniyor +romok fireni . burada tam gaz asvaltta kafasınıta vurmuyor 265 (kalın lastikli) inceler vuruyormuş. diger anlattıklarımın hepsi kafasını sürekli vuruyor asvaltta. lafı saptırmadan puluklada çekişi çok güzel yani kendi sıtandartlarını üstünde bir trktör ama zamanında bakımını yapmak ve aksatmamak şartıyla. çok yakan traktörler bakımı aksatılan bakımsız traktörlerdendir. 285e gelince diyecek bilafım yok kullanmadımda ama daha üstün sıtandartlarda olması gerekir. buarada bizde romokların yükünün bükük birkısmı traktöre basar. kısaca benim işimi 265s ve 6600 ford görüyo yılda ortalama 350-400 dekar arazi işliyorum. resmin nasıl konuldugunu bilmiyorum yardımcı olursanız pancar yüklü resimini koymak isterim beni daha iyi anlarsınız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEY-FERGUSON 265 lerin ARTILARI ve EKSİLERİ nelerdir...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt