PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 275 Uzel hakkında bilgi ve kullanıcı yorumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hurlema" data-source="post: 1338490" data-attributes="member: 86881"><p>Ustam bende kullanıcıyim bilgi edinmek için açtım yani bilmediklerimi öğrenmek için sağol yorumlar için</p><p>275 de hiç yerli parça yok hep yabancı şanzıman defansiyel motor hep İngiliz galiba motorda ve defansiyel de Erkunt yazmıyo 285 ler gibi bitek hidrolik pompası hema oda orijinal mi sonradan mı bilmiyorum ama orijinal gibi duruyor boyanın yıpranmasına bakınca </p><p>Bunlar ağır devir 285 den biraz yavaş çiftte 4 vitesi de çok yavaş ama dişli takılınca çok hızlı</p><p> Çiftte beri benzer 285 i dinlemiyor</p><p>Yakıtta da 285 den az yakar derinlik yada güç açısından 285 i aratmıyor çiftte bi teneke de az yakar demişsin doğru </p><p>Uzelin 82-83 döneminde ilk büyük traktörü 275 ler sonra 84 de 285 çıkmış dediğin gibi </p><p>Neden 2 yıllık bir üretim olmuş hala anlamıyorum </p><p>Bu arada bende Sungurluyum bizim köyde ilk biz aldık 2005 de hâlâ duruyo </p><p>Bi ara 6 tane olmuştu köyde sonra hep Afrika ülkelerine gitti iki tane kaldı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hurlema, post: 1338490, member: 86881"] Ustam bende kullanıcıyim bilgi edinmek için açtım yani bilmediklerimi öğrenmek için sağol yorumlar için 275 de hiç yerli parça yok hep yabancı şanzıman defansiyel motor hep İngiliz galiba motorda ve defansiyel de Erkunt yazmıyo 285 ler gibi bitek hidrolik pompası hema oda orijinal mi sonradan mı bilmiyorum ama orijinal gibi duruyor boyanın yıpranmasına bakınca Bunlar ağır devir 285 den biraz yavaş çiftte 4 vitesi de çok yavaş ama dişli takılınca çok hızlı Çiftte beri benzer 285 i dinlemiyor Yakıtta da 285 den az yakar derinlik yada güç açısından 285 i aratmıyor çiftte bi teneke de az yakar demişsin doğru Uzelin 82-83 döneminde ilk büyük traktörü 275 ler sonra 84 de 285 çıkmış dediğin gibi Neden 2 yıllık bir üretim olmuş hala anlamıyorum Bu arada bende Sungurluyum bizim köyde ilk biz aldık 2005 de hâlâ duruyo Bi ara 6 tane olmuştu köyde sonra hep Afrika ülkelerine gitti iki tane kaldı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 275 Uzel hakkında bilgi ve kullanıcı yorumu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt