PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 277 G
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Skarataş" data-source="post: 1355549" data-attributes="member: 87658"><p>266G 2005 model 4*4 60lt yakıt tankı 2009 yılında aldık 2019 uğurlandı çok kullandım bol patinaj çamur sevmez teker çabuk yer yakıt orta segment ağırı gördümü yakıtın buharlaştığını hissedersiniz! 2012 yılında jd 5065 le kültivatöre ikiside 60lık depo sabah 8 de başladılar jd tarlayı bitirdi deposu çeyrekti fergüson tarla bitmeden istop etti buarada ikiside aynı ekipman 65hp 3silindir ikisininde deposu 60lıktı tarlalar eşit bölünmüştü... Peryodik bakımları çok yakın buda yoran sistemlerinden...</p><p>Güzel yanları ise çekemzse çatlatır traktörü o gücü hissettirir! Peryodik bakımları yapıldıkça ufak tefek arızalar hariç arıza nedir bilmez biz 10yıl arıza nedir bilmedik hiç... Sanırım küçük serilerin son padişahlarından mf lerde ben yinede kullanırken daima keyif aldım güzel traktörlerdi şimdilerde tamamen hindistan yapımlarıyla kullanıcıları epey yorulmakta! Ancak 5000 serisi ve üzeri gerçekten etkileyici makinalar her açıdan ilgimizi çekmekte!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Skarataş, post: 1355549, member: 87658"] 266G 2005 model 4*4 60lt yakıt tankı 2009 yılında aldık 2019 uğurlandı çok kullandım bol patinaj çamur sevmez teker çabuk yer yakıt orta segment ağırı gördümü yakıtın buharlaştığını hissedersiniz! 2012 yılında jd 5065 le kültivatöre ikiside 60lık depo sabah 8 de başladılar jd tarlayı bitirdi deposu çeyrekti fergüson tarla bitmeden istop etti buarada ikiside aynı ekipman 65hp 3silindir ikisininde deposu 60lıktı tarlalar eşit bölünmüştü... Peryodik bakımları çok yakın buda yoran sistemlerinden... Güzel yanları ise çekemzse çatlatır traktörü o gücü hissettirir! Peryodik bakımları yapıldıkça ufak tefek arızalar hariç arıza nedir bilmez biz 10yıl arıza nedir bilmedik hiç... Sanırım küçük serilerin son padişahlarından mf lerde ben yinede kullanırken daima keyif aldım güzel traktörlerdi şimdilerde tamamen hindistan yapımlarıyla kullanıcıları epey yorulmakta! Ancak 5000 serisi ve üzeri gerçekten etkileyici makinalar her açıdan ilgimizi çekmekte! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 277 G
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt