PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 285 4x4 mü Erkunt servet 80 4x4 mü ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="apsiL" data-source="post: 606264" data-attributes="member: 38742"><p><strong>Ynt: Massey Ferguson 285 4x4 mü Erkunt servet 80 4x4 mü ?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Sen neyin kafasını yaşıyorsun yahu, bize de tavsiye edermisin onu.. </p><p></p><p>Senin malın 165 olduğu için mi bu kadar övüyorsun.. NH nin tt55 td65 serisi çiftçekeri olmasa düzyolda bile zor gider.. arefe gününden önce köyde idim tarla, hatta bostan sürüyordum emanet düz td65 ile önümü kalkmadı bayılmadı mı takviye 2 ile tarla mı sürülür yahu.. ne 265 in yarısı eder ne de 70-66 ının..</p><p></p><p></p><p>Eski ile yeni bir olmaz.. ama şu 5-10 sene içinde yapılan değişiklikler traktör piyasasını alt üst etti.. çiftçiler 1990-2000 model arası traktörlere üşüştü.. Eski mflerin piyasasanın olduğu birkaç bölge vardır.. onun dışında kimse gidip iş edip onlara para bile vermez.. mesela çukurova da eski mf bulamazsın.. her türlü traktör vardır ama mf 165 yoktur.. Niye :? sen işi çok iyi biliyorsun.. 19 yaşında ki çocuk mazottan bahsediyor.. kaç kez mazot aldın .. sağdan soldan duydukarınızı formlarda yazıyorsunuz..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="apsiL, post: 606264, member: 38742"] [b]Ynt: Massey Ferguson 285 4x4 mü Erkunt servet 80 4x4 mü ?[/b] Sen neyin kafasını yaşıyorsun yahu, bize de tavsiye edermisin onu.. Senin malın 165 olduğu için mi bu kadar övüyorsun.. NH nin tt55 td65 serisi çiftçekeri olmasa düzyolda bile zor gider.. arefe gününden önce köyde idim tarla, hatta bostan sürüyordum emanet düz td65 ile önümü kalkmadı bayılmadı mı takviye 2 ile tarla mı sürülür yahu.. ne 265 in yarısı eder ne de 70-66 ının.. Eski ile yeni bir olmaz.. ama şu 5-10 sene içinde yapılan değişiklikler traktör piyasasını alt üst etti.. çiftçiler 1990-2000 model arası traktörlere üşüştü.. Eski mflerin piyasasanın olduğu birkaç bölge vardır.. onun dışında kimse gidip iş edip onlara para bile vermez.. mesela çukurova da eski mf bulamazsın.. her türlü traktör vardır ama mf 165 yoktur.. Niye :? sen işi çok iyi biliyorsun.. 19 yaşında ki çocuk mazottan bahsediyor.. kaç kez mazot aldın .. sağdan soldan duydukarınızı formlarda yazıyorsunuz.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 285 4x4 mü Erkunt servet 80 4x4 mü ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt