PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 285 S tahliyeden duman atma sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fahriadak" data-source="post: 884648" data-attributes="member: 48517"><p><strong>Ynt: Massey Ferguson 285 S tahliyeden duman atma sorunu</strong></p><p></p><p>Ah arkadaşlar ah siz daha bu kafayla giderseniz çoookkk üflemeler görürsünüz Masseyin sorunu derdi bitmez kardeşim bir gün yağ eksiltir bir gün çok kara duman atar bir gün yağa mazot karıştırır bir gün direksiyon ayarı ister bir gün enjektör ayarı ister bir gün rektefe ister ertesi gün yine aynı sorunlar devam eder giderrr... Ben tam 6 yıl para harcadım 265 s ve 285 s i adam edebilmek için ama nafile yakıtını zaten hiç sorma kim diyorsa 2 litreden aşağı yakıyor 1000 metrekare de Allah şahit yalan söylüyor ben bunların hepsini yaşamış geçirmiş biri olarak size tavsiyem elinizden çıkarın kurtulun gidin erkunt alın new holland alın hattat alın ne bileyim yenilerden alın eskilerin derdi sıkıntısı bitmez belki bana kızarsınız ama ben size iyilik etmek istiyorum çünkü bir zamanlar bana da sat kurtul dediklerinde çok kızardım ama meğerse adamlar haklıymış en son elimdeki 285 s satıp New holland tt 55 4x4 aldım ulan dedim traktör demek böyle birşeymiş dedim çekişi on numara abartmak gibi olmasın isteyen denesin tek çekerde dahi 285 s e taktığım pulluğu onda çok seri çekiyor ve neredeyse 285 in yarısı kadar yakıyordu ve kendime acıdım harcadığım paralara acıdım en önemlisi traktör diye eşeğe binmişim de ona acıdım... İsterseniz bana sövün ama beni dinleyin elinizden çıkarın başka traktörlere binin, bedava verseler almazsınız Masseyin 200 serisini....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fahriadak, post: 884648, member: 48517"] [b]Ynt: Massey Ferguson 285 S tahliyeden duman atma sorunu[/b] Ah arkadaşlar ah siz daha bu kafayla giderseniz çoookkk üflemeler görürsünüz Masseyin sorunu derdi bitmez kardeşim bir gün yağ eksiltir bir gün çok kara duman atar bir gün yağa mazot karıştırır bir gün direksiyon ayarı ister bir gün enjektör ayarı ister bir gün rektefe ister ertesi gün yine aynı sorunlar devam eder giderrr... Ben tam 6 yıl para harcadım 265 s ve 285 s i adam edebilmek için ama nafile yakıtını zaten hiç sorma kim diyorsa 2 litreden aşağı yakıyor 1000 metrekare de Allah şahit yalan söylüyor ben bunların hepsini yaşamış geçirmiş biri olarak size tavsiyem elinizden çıkarın kurtulun gidin erkunt alın new holland alın hattat alın ne bileyim yenilerden alın eskilerin derdi sıkıntısı bitmez belki bana kızarsınız ama ben size iyilik etmek istiyorum çünkü bir zamanlar bana da sat kurtul dediklerinde çok kızardım ama meğerse adamlar haklıymış en son elimdeki 285 s satıp New holland tt 55 4x4 aldım ulan dedim traktör demek böyle birşeymiş dedim çekişi on numara abartmak gibi olmasın isteyen denesin tek çekerde dahi 285 s e taktığım pulluğu onda çok seri çekiyor ve neredeyse 285 in yarısı kadar yakıyordu ve kendime acıdım harcadığım paralara acıdım en önemlisi traktör diye eşeğe binmişim de ona acıdım... İsterseniz bana sövün ama beni dinleyin elinizden çıkarın başka traktörlere binin, bedava verseler almazsınız Masseyin 200 serisini.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 285 S tahliyeden duman atma sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt