PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEY FERGUSON 285s 4X4 TERCİHİNİZ HANGİ MODEL???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 469697" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: MASSEY FERGUSON 285s 4X4 TERCİHİNİZ HANGİ MODEL???</strong></p><p></p><p>arkadaslar ben buyuk bır mf servısınde calısan bır tanıdık ahbap ustayla gorustum o bana 99 modellerı ozellıkle tavsıye ettı ama 99 4x2 degıl 4x4 bulacaksın dedı 99 model 4x4 avrupa pazarına yonelık özel uretım yapılmıs ancak bır takım nedenlerden dolayı avrupa yerıne yurt ıcıne satılmıs bırcok parcası avrupa malzemeden montaj olmus ne derece dogru bılmıyorum ama adam uzun suredır mf servısınde calısıyor herhalde bır bıldıgı vardır...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 469697, member: 16973"] [b]Ynt: MASSEY FERGUSON 285s 4X4 TERCİHİNİZ HANGİ MODEL???[/b] arkadaslar ben buyuk bır mf servısınde calısan bır tanıdık ahbap ustayla gorustum o bana 99 modellerı ozellıkle tavsıye ettı ama 99 4x2 degıl 4x4 bulacaksın dedı 99 model 4x4 avrupa pazarına yonelık özel uretım yapılmıs ancak bır takım nedenlerden dolayı avrupa yerıne yurt ıcıne satılmıs bırcok parcası avrupa malzemeden montaj olmus ne derece dogru bılmıyorum ama adam uzun suredır mf servısınde calısıyor herhalde bır bıldıgı vardır... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEY FERGUSON 285s 4X4 TERCİHİNİZ HANGİ MODEL???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt