PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
MASSEY FERGUSON 285s Çeker Görünüm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 173948" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: MASSEY FERGUSON 285s Çeker Görünüm</strong></p><p></p><p>ya dayanmaz diyonuzda çok yakıyor ya haddinden fazla hiç demeyin iş yapan motor yakar diye valla burda 285 tek çekeri olan adam motoru sattı ve 768 steyr aldı satma sebebi paraya ihtiyacı olması fakat sonra adamı gördüm motor nasıl dedim adamla yarım saat konuştuk.aynı işi yapıyorum aynı malzeme takıom steyr banamısın demio fergusonun pati yaptığı yerde köpek gibi asılıo vede kat kat az yakıo dedi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 173948, member: 919"] [b]Ynt: MASSEY FERGUSON 285s Çeker Görünüm[/b] ya dayanmaz diyonuzda çok yakıyor ya haddinden fazla hiç demeyin iş yapan motor yakar diye valla burda 285 tek çekeri olan adam motoru sattı ve 768 steyr aldı satma sebebi paraya ihtiyacı olması fakat sonra adamı gördüm motor nasıl dedim adamla yarım saat konuştuk.aynı işi yapıyorum aynı malzeme takıom steyr banamısın demio fergusonun pati yaptığı yerde köpek gibi asılıo vede kat kat az yakıo dedi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
MASSEY FERGUSON 285s Çeker Görünüm
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt