PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 286 Gold Bilgisi Olanlar Bakabilirmi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Muhammet_68" data-source="post: 1039765" data-attributes="member: 59825"><p>bir tane bulduk 3075 fhantom orjinal kabinli bucuk felan direksiyonun yanında ama 7 bin saatte oldugu icin bizimkiler sıcak bakmadı ya deilse motor cok diri derli toplu duruyordu 45 lirada fiyat cekmiş peşin parayla iyi bi pazarlıkla cok cok aşşa bi fiyatlara alınabilirdi ama dedigim gibi saati 7 bin olunca bizimkiler razı gelmedi.. birde bizim burdaki galericilere ben soruyorum 3 bin serisi 15 hatta 20 bine kadar rektefesiz götürür diyorlar biraz abartmıyorlarmı deutz da olsa 20 bine kadar götürürmü sizce</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Muhammet_68, post: 1039765, member: 59825"] bir tane bulduk 3075 fhantom orjinal kabinli bucuk felan direksiyonun yanında ama 7 bin saatte oldugu icin bizimkiler sıcak bakmadı ya deilse motor cok diri derli toplu duruyordu 45 lirada fiyat cekmiş peşin parayla iyi bi pazarlıkla cok cok aşşa bi fiyatlara alınabilirdi ama dedigim gibi saati 7 bin olunca bizimkiler razı gelmedi.. birde bizim burdaki galericilere ben soruyorum 3 bin serisi 15 hatta 20 bine kadar rektefesiz götürür diyorlar biraz abartmıyorlarmı deutz da olsa 20 bine kadar götürürmü sizce [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 286 Gold Bilgisi Olanlar Bakabilirmi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt