PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
Massey Ferguson 3.095 ve Fiatagri L95 bozmada
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DuSTeRo" data-source="post: 776521" data-attributes="member: 51323"><p><strong>Ynt: Massey Ferguson 3.095 ve Fiatagri L95 bozmada</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>teşekkürler. sabahtan beri sis vardı akşam hava kararana kadar kalkmadı. şimdi karıştırdık mayısta ayçiçeği ekeceğiz kısmetse.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>cümleten teşekkürler arkadaşlar</p><p></p><p></p><p></p><p>3.095 in rölantisi yüksek 1100 devir de çalışıyor 2 kez farklı farklı servislerde düşürtmek istedik fakat düşük rölantide yağ yaktığı bilgisini aldık düşürmediler. gerçi aynı motor Fendt ' te var onda nasıl yakmıyor bilemiyorum bu benim aklımda kalan soru işareti kısmı.</p><p></p><p></p><p></p><p>teşekkürler. bir genelleme yapamam 2 sininde birbirine üstün fonksiyonları var. çekiş hangisinde daha iyi derseniz tabiki Fergusonda. ama konfor bakımından da L95 daha üstün. L95 buçuklu vites olsa ve biraz yeni bir traktör olsa durum ne olur bilmiyorum. cevabını TL100A da aramak lazım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DuSTeRo, post: 776521, member: 51323"] [b]Ynt: Massey Ferguson 3.095 ve Fiatagri L95 bozmada[/b] teşekkürler. sabahtan beri sis vardı akşam hava kararana kadar kalkmadı. şimdi karıştırdık mayısta ayçiçeği ekeceğiz kısmetse. cümleten teşekkürler arkadaşlar 3.095 in rölantisi yüksek 1100 devir de çalışıyor 2 kez farklı farklı servislerde düşürtmek istedik fakat düşük rölantide yağ yaktığı bilgisini aldık düşürmediler. gerçi aynı motor Fendt ' te var onda nasıl yakmıyor bilemiyorum bu benim aklımda kalan soru işareti kısmı. teşekkürler. bir genelleme yapamam 2 sininde birbirine üstün fonksiyonları var. çekiş hangisinde daha iyi derseniz tabiki Fergusonda. ama konfor bakımından da L95 daha üstün. L95 buçuklu vites olsa ve biraz yeni bir traktör olsa durum ne olur bilmiyorum. cevabını TL100A da aramak lazım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
Massey Ferguson 3.095 ve Fiatagri L95 bozmada
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt